Ειδήσεις

Παρουσιάστηκαν επίσημα οι έξι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Καρδίτσας

altΠραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/6/2019 στο Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ η επίσημη  παρουσίαση του Ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.  Στην εκδήλωση οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας ανέπτυξαν ο καθένας και η καθεμία από την μεριά του/της το διακύβευα αυτών των εκλογών:
Πρώτη τοποθετήθηκε η κα ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ – ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ που έθεσε το διακύβευα εάν θα συνεχιστεί το μεγάλο έργο της θεμελίωσης του σύγχρονου κοινωνικού κράτους ή αν θα γυρίσουμε πίσω σε πολιτικές που αφορούν τους λίγους.

Στη συνέχεια  ο κος ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ επισήμανε από την μεριά του το δίλλημα εάν μπορούμε μέσω των εκλογών να αλλάξουμε την χώρα και την κοινωνία, έχοντας ως μόνο σύμμαχο τον ελληνικό λαό ή θα επικρατήσουν τα άνομα συμφέροντα των ολιγαρχιών και όλων αυτών που τα εκφράζουν.

Και έκλεισε ο κύκλος των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του  ΣΥΡΙΖΑ με την κα ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ανέφερε εάν θα επιτύχουμε την οριστική έξοδο από την κρίση και την ολοκλήρωση του έργου της βιώσιμης ανάπτυξης που ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ή θα επιστρέψουμε σε μνημονιακές πρακτικές.

Ο νεότερος του ψηφοδελτίου κος ΑΓΟΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ τόνισε ότι αν και έγιναν λάθη, εντούτοις το δίλλημα είναι αν θα βαδίσουμε στο δρόμο της δίκαιης ανάπτυξης ή θα επιστρέψουμε στα δύσκολα χρόνια του Δ.Ν.Τ. και των πολιτικών του.

Κατόπιν τοποθετήθηκε ο για πρώτη φορά υποψήφιος με το  ΣΥΡΙΖΑ κος ΒΕΡΙΛΛΗΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ που τόνισε ότι νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που του δίνεται τη δυνατότητα να συμβάλει στην μεγάλη συλλογική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα.

Τέλος ο κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑΣ αναφέρθηκε στον κλάδο που υπηρέτησε και υπηρετεί στην επαγγελματική του ζωή –αυτή των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων- λέγοντας ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που έφερε μια βαθειά  ανακούφιση και την επιστροφή στην κανονικότητα του  κλάδου των Μ.Μ.Ε. και έθεσε το δίλλημα της συνέχισης των θετικών μέτρων ή της επιστροφής στο καθεστώς των μνημονιακών πολιτικών.

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.09
Δύση: 19.57
Σελήνη
22 ημερών
1470
Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
1913
Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη.
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».