Ειδήσεις

Παρουσιάστηκαν επίσημα οι έξι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Καρδίτσας

altΠραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/6/2019 στο Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ η επίσημη  παρουσίαση του Ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.  Στην εκδήλωση οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας ανέπτυξαν ο καθένας και η καθεμία από την μεριά του/της το διακύβευα αυτών των εκλογών:
Πρώτη τοποθετήθηκε η κα ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ – ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ που έθεσε το διακύβευα εάν θα συνεχιστεί το μεγάλο έργο της θεμελίωσης του σύγχρονου κοινωνικού κράτους ή αν θα γυρίσουμε πίσω σε πολιτικές που αφορούν τους λίγους.

Στη συνέχεια  ο κος ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ επισήμανε από την μεριά του το δίλλημα εάν μπορούμε μέσω των εκλογών να αλλάξουμε την χώρα και την κοινωνία, έχοντας ως μόνο σύμμαχο τον ελληνικό λαό ή θα επικρατήσουν τα άνομα συμφέροντα των ολιγαρχιών και όλων αυτών που τα εκφράζουν.

Και έκλεισε ο κύκλος των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του  ΣΥΡΙΖΑ με την κα ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ανέφερε εάν θα επιτύχουμε την οριστική έξοδο από την κρίση και την ολοκλήρωση του έργου της βιώσιμης ανάπτυξης που ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ή θα επιστρέψουμε σε μνημονιακές πρακτικές.

Ο νεότερος του ψηφοδελτίου κος ΑΓΟΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ τόνισε ότι αν και έγιναν λάθη, εντούτοις το δίλλημα είναι αν θα βαδίσουμε στο δρόμο της δίκαιης ανάπτυξης ή θα επιστρέψουμε στα δύσκολα χρόνια του Δ.Ν.Τ. και των πολιτικών του.

Κατόπιν τοποθετήθηκε ο για πρώτη φορά υποψήφιος με το  ΣΥΡΙΖΑ κος ΒΕΡΙΛΛΗΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ που τόνισε ότι νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που του δίνεται τη δυνατότητα να συμβάλει στην μεγάλη συλλογική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα.

Τέλος ο κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑΣ αναφέρθηκε στον κλάδο που υπηρέτησε και υπηρετεί στην επαγγελματική του ζωή –αυτή των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων- λέγοντας ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που έφερε μια βαθειά  ανακούφιση και την επιστροφή στην κανονικότητα του  κλάδου των Μ.Μ.Ε. και έθεσε το δίλλημα της συνέχισης των θετικών μέτρων ή της επιστροφής στο καθεστώς των μνημονιακών πολιτικών.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.45
Δύση: 16.59
Σελήνη
17 ημερών
1502
Με συνθήκη μεταξύ Βενετίας και Τουρκίας, η Πελοπόννησος περιέρχεται στην Τουρκία.
1821
Ανεπιτυχής επίθεση των Ελλήνων επαναστατών στο Ναύπλιο.
1943
Οι Γερμανοί επανέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, τη λεηλατούν και στη συνέχεια την παραδίδουν στις φλόγες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»