Ειδήσεις

Παρουσιάζονται τα ονόματα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

altΤο Σάββατο  15/6/2019 στις 11 π.μ. στο Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ (ημιώροφο) θα γίνει ανοιχτή εκδήλωση - παρουσίαση του Ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Το ψηφοδέλτιο της νίκης για την συνέχιση των μεταρρυθμίσεων της κοινωνικής συνοχής  και της ανάπτυξης στην Καρδίτσα


ΑΓΟΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Είναι 35 ετών. Σύμβουλος και επικεφαλής του γραφείου Τύπου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΑΣΟΕΕ) και δημοσιογραφία. Εργάστηκε ως οικονομικός αναλυτής και δημοσιογράφος.

Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Βραγκιανιτών και Γ.Γ. της Ένωσης Αργιθεάτικων Συλλόγων.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑΣ Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1965 και από το 1987 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Κανταρτζή Όρσουλα και έχει δύο παιδιά. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καρδίτσας για δύο τετραετίες, εκλεγμένο μέλος από το 2000 στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στο οποίο διετέλεσε και πρόεδρος μέχρι και το 2016. Δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού ως μέλος της διοίκησης του ΣΠΑΚ Καρδίτσας. Σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος του Δ. Λίμνης Πλαστήρα και συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας.

ΒΕΡΙΛΛΗΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ Μηχανολόγος Μηχανικός του Α.Π.Θ.. Δήμαρχος Καρδίτσας το 2007 – 2010. Γενικός  Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας 2011-2014. Αντινομάρχης Έργων της Ν.Α. Καρδίτσας. Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Καρδίτσας. Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Τεχνικών του Υπουργείου Εσωτερικών. Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής  του Τ.Ε.Ε. Καρδίτσας και μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής  και Δ.  Θεσσαλίας. Μέλος της Ένωσης Επιστημόνων ν. Καρδίτσας και του Φυσιολατρικού Ομίλου . Ιδρυτής και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας ν. Καρδίτσας και του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας.

ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Απόφοιτη της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και Υποψήφια Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο τμήμα Κτηνιατρικής Καρδίτσας. Από το 2001 έως σήμερα, διατηρεί ιδιωτικό κτηνιατρείο στο Μουζάκι με κύριο αντικείμενο τα παραγωγικά Ζώα. Εξελέγη Βουλευτής Καρδίτσας με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Διετέλεσε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος και συντονίστρια της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου στη Βουλή, για θέματα Αγροτικής Πολιτικής. Διετέλεσε μέλος της διοικούσας Επιτροπής του ΓΕΩΤΕΕ (παράρτημα Θεσσαλίας), του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας. Εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου στις εκλογές του 2014.

ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ – ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Γεννήθηκε στην Ανάβρα Καρδίτσας το 1959. Είναι παντρεμένη με τον γεωπόνο Δημήτρη Σιωρόπουλο και έχoυν τρία παιδιά. Πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών, με μετεκπαίδευση  στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και την εμψύχωση, στο Μιλάνο. Δίδαξε σε σχολεία της Ιταλίας και της Ελλάδας καθώς και στη Σχολή Νηπιαγωγών Καρδίτσας. Διετέλεσε, Διευθύντρια των Βιβλιοθηκών  και των τομέων Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Καρδίτσας. Εντάχθηκε στην Αριστερά από τα φοιτητικά της χρόνια και ανέπτυξε πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική δράση.  Υπήρξε  Δημοτικός Σύμβουλος των Δ. Ταμασίου και Σοφάδων. Είναι  Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας από τον Ιανουάριο του 2015.

ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Πτυχιούχος Νομικής του ΑΠΘ. Ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου από το  1981 στη Καρδίτσα, όπου και διατηρεί δικηγορικό γραφείο με συνεργάτες και τη σύζυγό του Αλεξία Μπανάσιου. Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 1986-1990 με Δήμαρχο τον Δημήτρη Αρχοντή. Γραμματέας και Αναπληρωτής Πρόεδρος για πολλά χρόνια στον Δικηγορικό Σύλλογο Καρδίτσας. Ασχολείται ιδιαίτερα με την Ιατρική Αμέλεια, για την οποία  έχει δώσει και δίνει διαλέξεις στα μεγαλύτερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας. Στα φοιτητικά του χρόνια, επί δικτατορίας, ήταν πρόεδρος των Θεσσαλών φοιτητών. Στη μεταπολίτευση υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου των Καρδιτσιωτών Φοιτητών. Υποψήφιος βουλευτής πολλές φορές με την Αριστερά, ενώ  το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την ΚΑΡ.ΠΟ.Σ. Είναι Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας από τον Ιανουάριο του 2015, και επιλέχτηκε ως Εισηγητής σε όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές για την καταπολέμηση της διαφθοράς .

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.09
Δύση: 19.57
Τελευταίο Τέταρτο
1470
Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
1913
Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη.
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».