Ειδήσεις

Παρουσιάζονται τα ονόματα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

altΤο Σάββατο  15/6/2019 στις 11 π.μ. στο Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ (ημιώροφο) θα γίνει ανοιχτή εκδήλωση - παρουσίαση του Ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Το ψηφοδέλτιο της νίκης για την συνέχιση των μεταρρυθμίσεων της κοινωνικής συνοχής  και της ανάπτυξης στην Καρδίτσα


ΑΓΟΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Είναι 35 ετών. Σύμβουλος και επικεφαλής του γραφείου Τύπου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΑΣΟΕΕ) και δημοσιογραφία. Εργάστηκε ως οικονομικός αναλυτής και δημοσιογράφος.

Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Βραγκιανιτών και Γ.Γ. της Ένωσης Αργιθεάτικων Συλλόγων.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑΣ Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1965 και από το 1987 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Κανταρτζή Όρσουλα και έχει δύο παιδιά. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καρδίτσας για δύο τετραετίες, εκλεγμένο μέλος από το 2000 στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στο οποίο διετέλεσε και πρόεδρος μέχρι και το 2016. Δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού ως μέλος της διοίκησης του ΣΠΑΚ Καρδίτσας. Σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος του Δ. Λίμνης Πλαστήρα και συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας.

ΒΕΡΙΛΛΗΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ Μηχανολόγος Μηχανικός του Α.Π.Θ.. Δήμαρχος Καρδίτσας το 2007 – 2010. Γενικός  Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας 2011-2014. Αντινομάρχης Έργων της Ν.Α. Καρδίτσας. Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Καρδίτσας. Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Τεχνικών του Υπουργείου Εσωτερικών. Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής  του Τ.Ε.Ε. Καρδίτσας και μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής  και Δ.  Θεσσαλίας. Μέλος της Ένωσης Επιστημόνων ν. Καρδίτσας και του Φυσιολατρικού Ομίλου . Ιδρυτής και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας ν. Καρδίτσας και του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας.

ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Απόφοιτη της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και Υποψήφια Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο τμήμα Κτηνιατρικής Καρδίτσας. Από το 2001 έως σήμερα, διατηρεί ιδιωτικό κτηνιατρείο στο Μουζάκι με κύριο αντικείμενο τα παραγωγικά Ζώα. Εξελέγη Βουλευτής Καρδίτσας με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Διετέλεσε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος και συντονίστρια της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου στη Βουλή, για θέματα Αγροτικής Πολιτικής. Διετέλεσε μέλος της διοικούσας Επιτροπής του ΓΕΩΤΕΕ (παράρτημα Θεσσαλίας), του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας. Εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου στις εκλογές του 2014.

ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ – ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Γεννήθηκε στην Ανάβρα Καρδίτσας το 1959. Είναι παντρεμένη με τον γεωπόνο Δημήτρη Σιωρόπουλο και έχoυν τρία παιδιά. Πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών, με μετεκπαίδευση  στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και την εμψύχωση, στο Μιλάνο. Δίδαξε σε σχολεία της Ιταλίας και της Ελλάδας καθώς και στη Σχολή Νηπιαγωγών Καρδίτσας. Διετέλεσε, Διευθύντρια των Βιβλιοθηκών  και των τομέων Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Καρδίτσας. Εντάχθηκε στην Αριστερά από τα φοιτητικά της χρόνια και ανέπτυξε πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική δράση.  Υπήρξε  Δημοτικός Σύμβουλος των Δ. Ταμασίου και Σοφάδων. Είναι  Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας από τον Ιανουάριο του 2015.

ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Πτυχιούχος Νομικής του ΑΠΘ. Ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου από το  1981 στη Καρδίτσα, όπου και διατηρεί δικηγορικό γραφείο με συνεργάτες και τη σύζυγό του Αλεξία Μπανάσιου. Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 1986-1990 με Δήμαρχο τον Δημήτρη Αρχοντή. Γραμματέας και Αναπληρωτής Πρόεδρος για πολλά χρόνια στον Δικηγορικό Σύλλογο Καρδίτσας. Ασχολείται ιδιαίτερα με την Ιατρική Αμέλεια, για την οποία  έχει δώσει και δίνει διαλέξεις στα μεγαλύτερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας. Στα φοιτητικά του χρόνια, επί δικτατορίας, ήταν πρόεδρος των Θεσσαλών φοιτητών. Στη μεταπολίτευση υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου των Καρδιτσιωτών Φοιτητών. Υποψήφιος βουλευτής πολλές φορές με την Αριστερά, ενώ  το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την ΚΑΡ.ΠΟ.Σ. Είναι Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας από τον Ιανουάριο του 2015, και επιλέχτηκε ως Εισηγητής σε όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές για την καταπολέμηση της διαφθοράς .

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.38
Δύση: 16.59
Σελήνη
10 ημερών
1657
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον νεομάρτυρα Νικόλαο Καραμάνο στην Σμύρνη.
1821
Οι Τούρκοι, υπό τον Μουσταφά μπέη, νικούν τους Έλληνες στον Σταυρό της Κρήτης.
1915
Συγκροτείται στη Θεσσαλονίκη η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας.
1920
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος επανέρχεται στην Ελλάδα και αποκαθίσταται στον θρόνο.
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τους Αγίους Σαράντα στη Βόρειο Ήπειρο.
1942
Ιταλοί και Αλβανοί εκτελούν στην Παραμυθιά Έλληνες πατριώτες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»