Ειδήσεις

Κώστας Αγόρης: «Συνεχίζουμε, δεν επιστρέφουμε στα χρόνια της καταστροφής»

alt«Αυτό που διακυβεύεται στις 7 Ιουλίου είναι αν θα κρατήσουμε τη χώρα στην σταθερή πορεία που έχει πάρει μετά τον Αύγουστο του 2018, με τα δικαιώματα για τους πολλούς, με τα νέα μέτρα που θα στηρίξουν ακόμα περισσότερους, αν θα υπάρχουν δουλειές καλά πληρωμένες , η σταθερότητα που έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια, η προσπάθεια που κάναμε και βγήκαμε επιτέλους από τα μνημόνια ή αν θα πάμε σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές που θα φέρουν περικοπές στην παιδεία και την υγεία.

Είμαστε βέβαιοι ότι στις 7 Ιουλίου ο ελληνικός λαός θα πάρει τη σωστή απόφαση, δεν θα επιστρέψουμε στα χρόνια της καταστροφής και στα προγράμματα που μοιάζουν βγαλμένα από εγχειρίδια του ΔΝΤ και θα συνεχίσουμε σε μια πορεία που έχει να δώσει πολύ καλύτερα πράγματα για όλους. Συνεχίζουμε, δεν επιστρέφουμε στα χρόνια της καταστροφής». Αυτά μεταξύ άλλων ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον Γιώργο Μπανάτσα ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Αγόρης.
Αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο κ. Αγόρης σημείωσε πως έγιναν λάθη και παραλείψεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός παραλήφθηκε από την ηγεσία του κόμματος και πλέον μπαίνει στο τραπέζι ένα σοβαρό πρόγραμμα, που δείχνει πως τώρα είναι η ευκαιρία να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον.
Στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για επιδοματική πολιτική από την κυβέρνηση ο κ. Αγόρης απάντησε πως τα επιδόματα είναι ακόμα απαραίτητα γιατί υπάρχουν ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη. «Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη και να αφήνουμε τους ασθενέστερους πίσω. Εμείς μιλάμε για δίκαιη ανάπτυξη, που θα περιλαμβάνει όλες τις κοινωνικές ομάδες και τα οφέλη θα διαχέονται προς όλους. Η ΝΔ μιλάει για ένα πρόγραμμα το οποίο έχει εύνοια προς συγκεκριμένα κομμάτια της κοινωνίας τα οποία είναι όχι πολύ χτυπημένα από την κρίση. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στη μεσαία τάξη και στα κατώτερα στρώματα».
Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για κρυφή ατζέντα, αναφέροντας ότι καθημερινά τα στελέχη της ΝΔ μιλούν για κατάργηση της ρύθμισης των 120 δόσεων και της 13ης σύνταξης, ζητήματα που δεν καταγράφονται επίσημα, παρά βγαίνουν μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις. «Υπάρχει μια ατζέντα που δεν είναι φανερή στο λαό. Ο ρόλος κάθε πολιτικής δύναμης είναι πέρα από την ανάδειξη του δικού της προγράμματος και η ανάδειξη των θέσεων των πολιτικών της αντιπάλων ώστε να αντιληφθεί ο λαός τι έχει μπροστά του και τι πρέπει να επιλέξει. Είναι η ώρα με σοβαρότητα να πάρουμε αποφάσεις για τη ζωή μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγόρης.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.36
Δύση: 19.29
Τελευταίο Τέταρτο
838
Οι Άραβες καταλαμβάνουν με προδοσία το Αμόριο της Μικράς Ασίας.
1376
Ανέρχεται στον θρόνο της Ελληνικής Αυτοκρατορίας ο Ανδρόνικος Δ΄ Παλαιολόγος.
1821
Ήττα των Ελλήνων επαναστατών στον Μύλο Ευβοίας.
1825
Οι Αιγύπτιοι ηττώνται στα Τρίκορφα Αρκαδίας από τους Έλληνες.
1921
Η Χ Μεραρχία καταλαμβάνει μετά από διήμερο σκληρό αγώνα την οχυρή θέση Ιλίτζια.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».