Ειδήσεις

Σταύρος Παπαγεωργίου: «Ο κόσμος ζητά την πολιτική αλλαγή»

«Η αντιμετώπιση της ανεργίας δεν μπορεί να γίνει μέσα από διορισμούς στο δημόσιο, χωρίς βέβαια να μιλάμε για απολύσεις. Η ανεργία θα αντιμετωπιστεί προσελκύοντας νέες επενδύσεις. Αυτό θα συμβεί μόνο με τη μείωση των φόρων και των εισφορών. Κρυφή ατζέντα στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει. Πιστεύουμε ότι η βελτίωση της ζωής των πολιτών μπορεί να επέλθει μέσα από την ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Γι’ αυτό και επιμένουμε στη μείωση του συντελεστή φορολόγησης και του ΦΠΑ. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και θα προσελκύσει επενδύσεις» σημείωσε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Σταύρος Παπαγεωργίου.
Συνεχίζοντας ο κ. Παπαγεωργίου έκανε λόγο για μερικά από τα θετικά μέτρα που θα λάβει η ΝΔ ως κυβέρνηση για τη στήριξη των νέων οικογενειών και την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος.
«Με την προκήρυξη των εκλογών ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όσα ψέματα και να πει, δεν μπορεί πλέον να παραποιήσει την πραγματικότητα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν έκανε όσα εξαγγέλλει τώρα όταν ήταν στην κυβέρνηση. Ο ελληνικός λαός έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ζητά την μεγάλη πολιτική αλλαγή», σημείωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.41
Δύση: 16.58
Σελήνη
13 ημερών
536
Ο Στρατηγός του Βυζαντίου Βελισσάριος, μετά την νίκη του επί των Οστρογότθων του Θεοδωρίχου, εισέρχεται θριαμβευτής στην Ρώμη.
1832
Η Σάμος αναγνωρίζεται από τον σουλτάνο Μαχμούτ Β΄ ως αυτόνομη ηγεμονία, υποτελής στην Τουρκία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»