Ειδήσεις

Κ.Τσιάρας: «Από την επόμενη ημέρα των εκλογών, η κοινωνία και η οικονομία θα ανασάνουν»

«Ο τόπος μας επιστρέφει στην κανονικότητα»

«Η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν έχει κανένα κρυφό πρόγραμμα, αλλά ασκεί μια σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική. Γι’ αυτό και δεν μπήκαμε σε κανένα πειρασμό προεκλογικής πλειοδοσίας, γι’ αυτό και δεν δίνουμε υποσχέσεις που ξέρουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε. Αντίθετα με σοβαρότητα, πραγματισμό και ευθύνη ο Κυρ. Μητσοτάκης απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και σκληρής δουλειάς για να ξαναφέρουμε την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει.

Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε προοπτικές μιας επόμενης μέρας για την ελληνική οικονομία, αλλά κυρίως για να δώσουμε την ευκαιρία στη χώρα μας να έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή και γενικότερα μέσα στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια» επισήμανε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα ο γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καρδίτσας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Τσιάρας.
Συνεχίζοντας ο κ. Τσιάρας κατέδειξε τις διαφορές στα οικονομικά μοντέλα που προωθούν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικότερα ο Καρδιτσιώτης βουλευτής κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική ανακύκλωσης της φτώχειας και επιδομάτων που είχαν πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες, τα οποία τελικά δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. «Εμείς πιστεύουμε σε μια οικονομία της ανάπτυξης, που δεν υπερφορολογεί τους πολίτες ή βάζει υψηλές ασφαλιστικές εισφορές για να μπορέσουμε να δώσουμε τα επιδόματα, αλλά σε μια οικονομία η οποία ακμάζει, δημιουργεί και μεγαλώνει γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Για να συμβεί αυτό πρέπει να σταματήσει η υπερφορολόγηση και να γίνει η ελληνική οικονομία ανταγωνιστική. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για να ξεφύγουμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης πρέπει να προστρέξουμε στην ανάπτυξη και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας».
Τέλος αναφορικά με το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών της 7ης Ιουλίου ο κ. Τσιάρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών θα εμπιστευτεί τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ολοκληρώνοντας έτσι την πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών και δημιουργώντας μια ευρεία κοινωνική και πολιτική συμμαχία γύρω από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυρ. Μητσοτάκη.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.45
Δύση: 16.59
Σελήνη
17 ημερών
1502
Με συνθήκη μεταξύ Βενετίας και Τουρκίας, η Πελοπόννησος περιέρχεται στην Τουρκία.
1821
Ανεπιτυχής επίθεση των Ελλήνων επαναστατών στο Ναύπλιο.
1943
Οι Γερμανοί επανέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, τη λεηλατούν και στη συνέχεια την παραδίδουν στις φλόγες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»