Ειδήσεις

Κ.Τσιάρας: «Από την επόμενη ημέρα των εκλογών, η κοινωνία και η οικονομία θα ανασάνουν»

«Ο τόπος μας επιστρέφει στην κανονικότητα»

«Η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν έχει κανένα κρυφό πρόγραμμα, αλλά ασκεί μια σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική. Γι’ αυτό και δεν μπήκαμε σε κανένα πειρασμό προεκλογικής πλειοδοσίας, γι’ αυτό και δεν δίνουμε υποσχέσεις που ξέρουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε. Αντίθετα με σοβαρότητα, πραγματισμό και ευθύνη ο Κυρ. Μητσοτάκης απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και σκληρής δουλειάς για να ξαναφέρουμε την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει.

Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε προοπτικές μιας επόμενης μέρας για την ελληνική οικονομία, αλλά κυρίως για να δώσουμε την ευκαιρία στη χώρα μας να έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή και γενικότερα μέσα στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια» επισήμανε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα ο γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καρδίτσας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Τσιάρας.
Συνεχίζοντας ο κ. Τσιάρας κατέδειξε τις διαφορές στα οικονομικά μοντέλα που προωθούν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικότερα ο Καρδιτσιώτης βουλευτής κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική ανακύκλωσης της φτώχειας και επιδομάτων που είχαν πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες, τα οποία τελικά δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. «Εμείς πιστεύουμε σε μια οικονομία της ανάπτυξης, που δεν υπερφορολογεί τους πολίτες ή βάζει υψηλές ασφαλιστικές εισφορές για να μπορέσουμε να δώσουμε τα επιδόματα, αλλά σε μια οικονομία η οποία ακμάζει, δημιουργεί και μεγαλώνει γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Για να συμβεί αυτό πρέπει να σταματήσει η υπερφορολόγηση και να γίνει η ελληνική οικονομία ανταγωνιστική. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για να ξεφύγουμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης πρέπει να προστρέξουμε στην ανάπτυξη και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας».
Τέλος αναφορικά με το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών της 7ης Ιουλίου ο κ. Τσιάρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών θα εμπιστευτεί τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ολοκληρώνοντας έτσι την πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών και δημιουργώντας μια ευρεία κοινωνική και πολιτική συμμαχία γύρω από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυρ. Μητσοτάκη.
 

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.09
Δύση: 19.57
Σελήνη
22 ημερών
1470
Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
1913
Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη.
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».