Ειδήσεις

Χρ. Κατσαβριά – Σιωροπούλου: «Ο ελληνικός λαός να αξιολογήσει το μεγάλο και θετικό έργο μας»

«Έγιναν λάθη και παραλήψεις, όμως ζητάμε από τον ελληνικό λαό να αξιολογήσει το έργο μας, γιατί ήταν πολύ μεγαλύτερο το θετικό μας έργο και οι θετικές μας προσπάθειες από τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Αν θέλουν να υλοποιηθεί το πρόγραμμά μας μέχρι το 2022 που στοχεύει στη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας, αυξημένους μισθούς, φοροελαφρύνσεις για τα μικρομεσαία στρώματα και ένα πραγματικά κοινωνικό κράτος που θα στηρίζει την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, πιστεύουμε ότι αυτό θα πρέπει να είναι το βαρόμετρο και αυτά να εκτιμήσει ο ελληνικός λαός και να προσέλθει στις κάλπες.

Θέλουμε να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και να στηρίξουν αυτή την κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο το οποίο δημιούργησε. Πιστεύουμε ότι με αυξημένη συμμετοχή στις κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη». Αυτά σημείωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον Γιώργο Μπανάτσα η βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφια κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου.
Η κ. Κατσαβριά αναφέρθηκε στα θετικά μέτρα που έλαβε κατά τη διάρκεια της θητείας της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως η κυβέρνηση παρέλαβε μια χώρα στο «γκρεμό» που βίωνε ανθρωπιστική κρίση. «Για εμάς προτεραιότητα ήταν να εξασφαλίσουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δώσαμε μεγάλο βάρος σε αυτό το κομμάτι και αυτό είναι που προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Ο ελληνικός λαός έχει μνήμη και κρίση και μπορεί να δει αν αυτό το σπουδαίο έργο επιτελέσαμε και από εκεί έπρεπε να αρχίσουμε. Θα πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η κανονικότητα στην οποία προσπαθούμε να περιέλθουμε, και έχει ήδη περιέλθει η χώρα, δεν ήταν ούτε αυτονόητη ούτε κατακτήθηκε χωρίς αγώνες. Κάναμε πολύ σπουδαία πράγματα όλο αυτό το διάστημα».
Αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η κ. Κατσαβριά σημείωσε πως το αποτέλεσμα δεν καταδεικνύει ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την επιθυμία του κόσμου για περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα. «Εμείς αφουγκραζόμαστε τους πολίτες, κατανοούμε ότι υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά και σοβαρά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κόσμο. Οι πολίτες δεν έχουν άλλη υπομονή, ζητούν λύσεις εδώ και τώρα και αυτό το εισπράττουμε καθημερινά στην επαφή μας με τον κόσμο στα χωριά και τις πόλεις, αναγνωρίζουν τα θετικά βήματα που έχουμε κάνει και στην οικονομία και στην κοινωνική μας πολιτική, αλλά αυτό δεν τους αρκεί. Αυτό πιστεύουμε πως είναι το μήνυμα που έχουμε πάρει από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.08
Δύση: 19.58
Σελήνη
21 ημερών
813
Εκθρόνιση του Αυτοκράτορος Μιχαήλ Α΄ Ραγκαβέ. Τον διαδέχεται ο Λέων Ε΄.
1821
Σφαγές Ελλήνων από τους Τούρκους στην Κω.
1865
Μεταφέρονται τα οστά του εθνικού μας ποιητού Διονυσίου Σολωμού στη Ζάκυνθο.
1867
Κρήτες Οπλαρχηγοί μαζί με Μανιάτες αποκρούουν επίθεση 10.000 Τούρκων στρατιωτών στην Αράδαινα των Σφακίων.
1878
Ο βρετανικός στόλος καταλαμβάνει τη Λάρνακα και έτσι αρχίζει η αγγλοκρατία στην Κύπρο.
1908
Ο σουλτάνος Αβδούλ Χαμίτ υποκύπτει στις απαιτήσεις των ΝεοΤούρκων και διακηρύσσει Σύνταγμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».