Ειδήσεις

Χρ. Κατσαβριά – Σιωροπούλου: «Ο ελληνικός λαός να αξιολογήσει το μεγάλο και θετικό έργο μας»

«Έγιναν λάθη και παραλήψεις, όμως ζητάμε από τον ελληνικό λαό να αξιολογήσει το έργο μας, γιατί ήταν πολύ μεγαλύτερο το θετικό μας έργο και οι θετικές μας προσπάθειες από τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Αν θέλουν να υλοποιηθεί το πρόγραμμά μας μέχρι το 2022 που στοχεύει στη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας, αυξημένους μισθούς, φοροελαφρύνσεις για τα μικρομεσαία στρώματα και ένα πραγματικά κοινωνικό κράτος που θα στηρίζει την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, πιστεύουμε ότι αυτό θα πρέπει να είναι το βαρόμετρο και αυτά να εκτιμήσει ο ελληνικός λαός και να προσέλθει στις κάλπες.

Θέλουμε να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και να στηρίξουν αυτή την κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο το οποίο δημιούργησε. Πιστεύουμε ότι με αυξημένη συμμετοχή στις κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη». Αυτά σημείωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον Γιώργο Μπανάτσα η βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφια κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου.
Η κ. Κατσαβριά αναφέρθηκε στα θετικά μέτρα που έλαβε κατά τη διάρκεια της θητείας της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως η κυβέρνηση παρέλαβε μια χώρα στο «γκρεμό» που βίωνε ανθρωπιστική κρίση. «Για εμάς προτεραιότητα ήταν να εξασφαλίσουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δώσαμε μεγάλο βάρος σε αυτό το κομμάτι και αυτό είναι που προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Ο ελληνικός λαός έχει μνήμη και κρίση και μπορεί να δει αν αυτό το σπουδαίο έργο επιτελέσαμε και από εκεί έπρεπε να αρχίσουμε. Θα πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η κανονικότητα στην οποία προσπαθούμε να περιέλθουμε, και έχει ήδη περιέλθει η χώρα, δεν ήταν ούτε αυτονόητη ούτε κατακτήθηκε χωρίς αγώνες. Κάναμε πολύ σπουδαία πράγματα όλο αυτό το διάστημα».
Αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η κ. Κατσαβριά σημείωσε πως το αποτέλεσμα δεν καταδεικνύει ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την επιθυμία του κόσμου για περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα. «Εμείς αφουγκραζόμαστε τους πολίτες, κατανοούμε ότι υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά και σοβαρά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κόσμο. Οι πολίτες δεν έχουν άλλη υπομονή, ζητούν λύσεις εδώ και τώρα και αυτό το εισπράττουμε καθημερινά στην επαφή μας με τον κόσμο στα χωριά και τις πόλεις, αναγνωρίζουν τα θετικά βήματα που έχουμε κάνει και στην οικονομία και στην κοινωνική μας πολιτική, αλλά αυτό δεν τους αρκεί. Αυτό πιστεύουμε πως είναι το μήνυμα που έχουμε πάρει από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.43
Δύση: 16.58
Πανσέληνος
627
Ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος συντρίβει στη Νινευί Μεσοποταμίας τον περσικό στρατό του Χοσρόη.
1803
Το ολοκαύτωμα στο Κούγκι όπου ο ιερομόναχος Σαμουήλ με 5 Σουλιώτες βάζει φωτιά στο βαρέλι με την πυρίτιδα και ανατινάσσονται στον αέρα.
1820
Οι Σουλιώτες επανέρχονται στην Πατρίδα τους, μετά από συμφωνία με τον Αλή Πασά, και μετέχουν στον πόλεμο μαζί του εναντίον του σουλτάνου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»