Ειδήσεις

Προσφορά τροφίμων σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες της Καρδίτσας

altΜε πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας – Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκου, ανέλαβε το συντονισμό και την οργάνωση για τη συγκέντρωση τροφίμων ζωικής προέλευσης, προκειμένου να βοηθηθούν συμπολίτες του Νομού μας που έχουν ανάγκη, τις Άγιες μέρες που διανύουμε.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν κάρτες με κρέατα και παρασκευάσματα κρέατος, σε πενήντα άπορες πολύτεκνες οικογένειες του Συλλόγου Πολυτέκνων Καρδίτσας, δώδεκα οικογένειες της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων, του Υπουργείου Δικαιοσύνης και 87 οικογένειες άπορων μαθητών, μέσω των Διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας. Συνολικά διατέθηκαν οκτακόσια κιλά τροφίμων. Στη διαδικασία παράδοσης στα γραφεία του Συλλόγου πολυτέκνων παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ. Τιμόθεος, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος και η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ουρ. Σούφλα η οποία και ευχαρίστησε την Αντιπεριφέρεια και την υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής, όπως και τις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν, για την προσφορά τους.
Η Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Κρεοπωλών και τα κρεοπωλεία, τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος και παραγωγής αλλαντικών του Νομού μας, για την άμεση ανταπόκριση και την προσφορά τους.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"