Ειδήσεις

Φ. Βρέκος: Κλειδί η νεανική επιχειρηματικότητα για την ανάπτυξη της χώρας

altΤι είπε το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2

Τι απάντησε στην ερώτηση αν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Του Γιώργου Μπανάτσα

Χωρίς νεανική επιχειρηματικότητα η χώρα δεν μπορεί να έχει μέλλον. Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γ. Μπανάτσα, ο υπεύθυνος του τομέα Νεανικής Επιχειρηματικότητας της ΟΝΝΕΔ κ. Φώτης Βρέκος. Ο κ. Βρέκος,  ο οποίος είναι καρδιτσιώτης, πρόσθεσε πως δυστυχώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την φυγή νέων ανθρώπων στο εξωτερικό για την αναζήτηση εργασίας και καλύτερων συνθηκών ζωής.

Ωστόσο είπε πως η πολιτεία είναι αρμόδια να διαμορφώσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο οι νέοιάνθρωποι στην πατρίδα μας θα μπορούν να δημιουργήσουν, να συμμετάσχουν στο επιχειρείν και φυσικά στην αναπτυξιακή διαδικασία της χώρας. «Εμείς στην ΟΝΝΕΔ, τόνισε, έχουμε απόψεις και προτάσεις για όλα αυτά. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θέλουμε την νεανική επιχειρηματικότητα να ανήκει σε ένα πολιτικό ή κομματικό φορέα. Πιστεύουμε απλά ότι θα πρέπει να συμβάλουμε στην κατεύθυνση δημιουργίας των προϋποθέσεων ώστε οι νέοι άνθρωποι να μπορούν να δημιουργούν με αξιοπρέπεια  στον τόπο τους». Ακόμη ο κ. Βρέκος τόνισε πως δεν μπορεί να πιστεύουμε ότι ως χώρα μπορεί να έχουμε τύχη αν δεν στραφούμε στην παραγωγή, η οποία μπορεί να προέλθει σε σημαντικό βαθμό από το επιχειρείν. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι το προσεχές Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα γίνει μια σχετική εκδήλωση από την ΟΝΝΕΔ και τη Ν.Δ. στο χώρο του Παυσιλύπουόπου εκεί θα αναλυθούν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα των νέων ανθρώπων. Τέλος ο κ. Βρέκος ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, με δεδομένο ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει πει  πως θα συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια στελέχη της πολιτικής νεολαίας. Ο κ. Βρέκος περιορίστηκε να πει πως  ίδιος είναι νέος άνθρωπος που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ν.Δ. και τον ενδιαφέρουν τα κοινά. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η συγκρότηση των ψηφοδελτίων είναι αρμοδιότητα του προέδρου ο οποίος και αποφασίζει σχετικά.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.12
Δύση: 17.11
Σελήνη
6 ημερών
1646
Κατάληψη της πόλεως του Ρεθύμνου από τις τουρκικές δυνάμεις του Χουσεΐν Πασά.
1681
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν μπροστά στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τον αγιορείτη νεομάρτυρα Δαμασκηνό.
1822
Μοίρα Υδραίικων και Σπετσιώτικων πλοίων αποβιβάζει στο Μεσολόγγι σώμα 1.500 ανδρών προς ενίσχυση της πολιορκημένης φρουράς.
1940
Οι Ιταλοί εκδιώκονται από τον τομέα της Πίνδου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: - Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»