Ειδήσεις

Φ. Βρέκος: Κλειδί η νεανική επιχειρηματικότητα για την ανάπτυξη της χώρας

altΤι είπε το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2

Τι απάντησε στην ερώτηση αν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Του Γιώργου Μπανάτσα

Χωρίς νεανική επιχειρηματικότητα η χώρα δεν μπορεί να έχει μέλλον. Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γ. Μπανάτσα, ο υπεύθυνος του τομέα Νεανικής Επιχειρηματικότητας της ΟΝΝΕΔ κ. Φώτης Βρέκος. Ο κ. Βρέκος,  ο οποίος είναι καρδιτσιώτης, πρόσθεσε πως δυστυχώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την φυγή νέων ανθρώπων στο εξωτερικό για την αναζήτηση εργασίας και καλύτερων συνθηκών ζωής.

Ωστόσο είπε πως η πολιτεία είναι αρμόδια να διαμορφώσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο οι νέοιάνθρωποι στην πατρίδα μας θα μπορούν να δημιουργήσουν, να συμμετάσχουν στο επιχειρείν και φυσικά στην αναπτυξιακή διαδικασία της χώρας. «Εμείς στην ΟΝΝΕΔ, τόνισε, έχουμε απόψεις και προτάσεις για όλα αυτά. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θέλουμε την νεανική επιχειρηματικότητα να ανήκει σε ένα πολιτικό ή κομματικό φορέα. Πιστεύουμε απλά ότι θα πρέπει να συμβάλουμε στην κατεύθυνση δημιουργίας των προϋποθέσεων ώστε οι νέοι άνθρωποι να μπορούν να δημιουργούν με αξιοπρέπεια  στον τόπο τους». Ακόμη ο κ. Βρέκος τόνισε πως δεν μπορεί να πιστεύουμε ότι ως χώρα μπορεί να έχουμε τύχη αν δεν στραφούμε στην παραγωγή, η οποία μπορεί να προέλθει σε σημαντικό βαθμό από το επιχειρείν. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι το προσεχές Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα γίνει μια σχετική εκδήλωση από την ΟΝΝΕΔ και τη Ν.Δ. στο χώρο του Παυσιλύπουόπου εκεί θα αναλυθούν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα των νέων ανθρώπων. Τέλος ο κ. Βρέκος ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, με δεδομένο ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει πει  πως θα συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια στελέχη της πολιτικής νεολαίας. Ο κ. Βρέκος περιορίστηκε να πει πως  ίδιος είναι νέος άνθρωπος που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ν.Δ. και τον ενδιαφέρουν τα κοινά. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η συγκρότηση των ψηφοδελτίων είναι αρμοδιότητα του προέδρου ο οποίος και αποφασίζει σχετικά.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.49
Δύση: 20.07
Πανσέληνος
1453
Αποκρούεται νυχτερινή επίθεση τουρκικών δυνάμεων κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
1821
Νίκες των Ελλήνων στους Μόλους και στην Σέλιμνα Μαντινείας.
Το φρούριο της Μανδενίτσης Φθιώτιδος παραδίδεται στον Διοβουνιώτη.
1829
Παραδίδεται από την τουρκική φρουρά στις Ελληνικές δυνάμεις η Ναύπακτος και υψώνεται στο Φρούριό της η Ελληνική Σημαία.
1878
Υπογράφεται στο χωριό Σμόκοβο του όρους Όθρυς ανακωχή μεταξύ των Ελλήνων επαναστατών και των Τούρκων.
1914
Επίθεση κατά βορειοηπειρωτικού σώματος στο Τεπελένι.
1922
Απελευθέρωση της Νέας Εφέσου.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τα Σέρβια Κοζάνης και την Καλαμπάκα.
Αυτοκτονεί στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».