Ειδήσεις

Ανδρέας Στεργίου: Η Αργιθέα έχει μοναδικές δυνατότητες ανάπτυξης

altΤι είπε ο Υποψήφιος Δήμαρχος μιλώντας στο Ράδιο Παλμός

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που φιλοδοξούμε να βάλουμε την μοναδική αλλά παραμελημένη Αργιθέα σε μια διαφορετική τροχιά ανάπτυξης». Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γιώργο Μπανάτσα ο υποψήφιος δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου. Ο κ. Στεργίου εξήγησε πως η Αργιθέα ως περιοχή έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Η απόφαση του να διεκδικήσει το Δημαρχιακό θώκο, όπως είπε, συνδέεται με το γεγονός ότι ο ίδιος και η δημοτική του ομάδα είναι φορείς καινούργιων ιδεών, μακριά από ξεπερασμένες νοοτροπίες και αντιλήψεις. «Ξέρουμε και πως θα αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα και τα προβλήματα της που μπορεί να είναι η καμένη λάμπα, το σπασμένο παγκάκι ή ο χαλασμένος δρόμος αλλά συγχρόνως έχουμε και ένα όραμα για την περιοχή. Όλη η περιοχή του Αχελώου είναι μοναδική και νομίζουμε πως με κατάλληλες κινήσεις μπορούμε να έχουμε μια μεγάλη τουριστική ανάπτυξη η οποία θα φέρει και νέο κόσμο αλλά και θα συγκρατήσει τους ήδη διαμένοντες. Όπως ξέρουμε με ποιο τρόπο θα στηρίξουμε τις προσπάθειες των κτηνοτρόφων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τη διάθεση των προϊόντων τους». «Γενικά,είπε ο κ. Στεργίου, πιστεύουμε πως η περιοχή της Αργιθέας ήρθε η στιγμή να αλλάξει σελίδα. Να μετατρέψει την ορεινότητα της από μειονέκτημα σε πλεονέκτημα. Βέβαια για να συμβούν όλα αυτά θα χρειαστεί να κινητοποιήσουμε όλους τους Αργιθεάτες. Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στο Βόλο, στα Τρίκαλα  και φυσικά στην Καρδίτσα. Οι Αργιθεάτες είναι άνθρωποι που αγαπούν το τόπο τους. Όπου και να βρέθηκαν έκαναν, αυτό που λέμε, προκοπή και φυσικά πάντα διατηρούν δεσμούς με την Αργιθέα. Πάντα είναι δίπλα της για να τη βοηθήσουν. Ειδικά τα νέα παιδιά που έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή μας την αγαπούν με ένα πάθος ξεχωριστό», κατέληξε ο κ. Στεργίου.
Ο κ. Στεργίου απάντησε και στο ερώτημα ότι ορισμένοι του προσάπτουν πως δεν ζει στην περιοχή ή ότι δεν κατάγεται από την έδρα του Δήμου. Όπως τόνισε το θέμα δεν είναι από πού κατάγεσαι και που ζεις αλλά που θέλεις να προσφέρεις. Εγώ είπε έχω κάνει τις επιλογές μου. Οι δεσμοί μου με τον τόπο μου είναι ισχυροί η αγάπη μου για τους Αργιθεάτες και τον τόπο μου είναι αδιαμφισβήτητη και με τη ψήφο των συνδημοτών μου έρχομαι για να προσφέρω στην Αργιθέα. Εξάλλου σχολίασε με μια δόση πικρίας το γεγονός ότι αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει την πρώτη του ομιλία όχι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. όπως είχε ζητήσει και όπως είχε εγκρίνει κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. αλλά σε έναν ανοικτό χώρο στο Ανθηρό. «Δυστυχώς η δημοτική αρχή επικαλέστηκε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα και δεν μας παραχώρησε την αίθουσα. Εμείς τη συγκέντρωση την κάναμε και είχε εξαιρετική συμμετοχή και ευχαριστώ τους συνδημότες μου που ανταποκρίθηκαν» τόνισε ο κ. Στεργίου.
Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος Αργιθέας δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα ξαναβρεθεί στο στούντιο του Ράδιο Παλμός για να παρουσιάσει πολύ συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις για το πώς οραματίζεται την ανάπτυξη της Αργιθέας.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.15
Δύση: 17.09
Πρώτο Τέταρτο
1821
Ψήφισμα για την σύσταση του Αρείου Πάγου από την συνέλευση της ανατολικής Χέρσου Ελλάδος.
1826
Νικηφόρος μάχη στον Ελικώνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: - Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»