Ειδήσεις

Άνευ ουσιαστικού αντικειμένου η επίσχεση των Ειδικευομένων Ιατρών του Γ.Ν. Καρδίτσας

Με αφορμή σχετική ανακοίνωση των Ειδικευομένων Ιατρών του Γ.Ν. Καρδίτσας, που τελούν σε επίσχεση εργασίας, για την εξόφληση από το Νοσοκομείο μόνο των δεδουλευμένων εφημεριών τους (και όχι των μισθών τους που πληρώνονται κανονικά), προς ενημέρωση των πολιτών επισημαίνουμε τα παρακάτω:

1.Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καρδίτσας δεν αρνείται ούτε αδυνατεί να εξοφλήσει τις εφημερίες του συνόλου των Ιατρών, που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους τρεις μήνες. Έχουν θεωρηθεί τα εντάλματα των εφημεριών του μηνός Ιουλίου και εντός των ημερών θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα, έχουν σταλεί προς έγκριση στην Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου τα εντάλματα των εφημεριών του Αυγούστου και εγκρίθηκε από το Δ.Σ., με την 1300 / 70 / 19-10-2018 απόφαση του, η καταβολή των εφημεριών του μηνός Σεπτεμβρίου.
2.Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καρδίτσας, σε κάθε περίπτωση δεν θα αφήσει δεδουλευμένη εργασία του προσωπικού του Νοσοκομείου απλήρωτη, ότι θα διασφαλίσει πλήρως τα δημοκρατικά του δικαιώματα και ότι σε συνεχή διάλογο και επικοινωνία μαζί του θα προσπαθήσει για την ανάδειξη και την επίλυση των οιωνδήποτε προβλημάτων που στοχεύουν στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας του.

Για το Γ.Ν. Καρδίτσας
Βάιος Βαρελάς
Διοικητής

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.12
Δύση: 17.11
Σελήνη
6 ημερών
1646
Κατάληψη της πόλεως του Ρεθύμνου από τις τουρκικές δυνάμεις του Χουσεΐν Πασά.
1681
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν μπροστά στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τον αγιορείτη νεομάρτυρα Δαμασκηνό.
1822
Μοίρα Υδραίικων και Σπετσιώτικων πλοίων αποβιβάζει στο Μεσολόγγι σώμα 1.500 ανδρών προς ενίσχυση της πολιορκημένης φρουράς.
1940
Οι Ιταλοί εκδιώκονται από τον τομέα της Πίνδου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: - Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»