Ειδήσεις

Με τη στήριξη της Ν.Δ. υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας ο Β. Τσιάκος

alt  Ο νυν αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Το θέμα ξεκαθάρισε χθες καθώς η ανώτατη ηγεσία του κόμματος, βρέθηκε στο κατάμεστο από κόσμο ξενοδοχείο «Κιέριον» όπου και ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του Βασίλη Τσιάκου για το Δήμο Καρδίτσας όπως και την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

altΤην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Β. Τσιάκου έκανε αρχικά ο συμπολίτης βουλευτής και γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κων/νος Τσιάρας και ακολούθησαν ο Κώστας Αγοραστός, ο πρ. Δήμαρχος Λαρισαίων και μέλος της ομάδας τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Τζανακούλης ενώ έκλεισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος, όπως και οι προηγούμενοι ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Τσιάκου και μίλησε για την ενότητα του κόμματος.altΓια μεγάλη τιμή στο πρόσωπο του μίλησε ο Β. Τσιάκος ο οποίος έκλεισε με σύντομο χαιρετισμό.

Παρακολουθήστε στο βίντεο τις τοποθετήσεις Αυγενάκη και Τσιάκου κλικ εδώ

 

Περισσότερες φωτογραφίες κλικ εδώ

Περισσότερες φωτογραφίες κλικ εδώ

Περισσότερες φωτογραφίες κλικ εδώ


Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση κλικ εδώ

alt

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.46
Δύση: 16.59
Σελήνη
9 ημερών
1867
Οι Κρήτες επαναστάτες κατατροπώνουν στη Δρακωνία Λασιθίου τουρκικό σώμα, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Νεάπολη.
1885
Εγκαίνια της Ακαδημίας Αθηνών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η λίμνη

Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη. Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.
Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: «Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις».
Και απαντάει κι αυτός: «Ναι, σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Απλά εγώ ήρθα για να ταΐσω τον κροκόδειλο.