Ειδήσεις

Χωρίς προβλήματα και με προσέλευση οι κάλπες στην Καρδίτσα

altΜε αρκετά μεγάλη προσέλευση συνεχίζεται στην Καρδίτσα, η εκλογική διαδικασία για τις εκλογές στην κεντροαριστερά. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε κανονικά το πρωί και μέχρι περίπου στις 11 το μεσημέρι στις τρείς κάλπες που είχαν στηθεί στην πόλη της Καρδίτσας είχαν ψηφίσει περίπου 350 άτομα, αριθμός που ικανοποιεί τους διοργανωτές. Επίσης ανάλογη ήταν η συμμετοχή και στις άλλες κάλπες που έχουν στηθεί στο νομό.

Είναι χαρακτηριστικό πως παλαιά στελέχη της κεντροαριστεράς έλεγαν ότι είδαν να προσέρχονται άνθρωποι που εδώ και χρόνια είχαν αποστασιοποιηθεί. Να υπενθυμίσουμε πως συνολικά έχουν στηθεί 11 κάλπες στο νομό (τρεις στα εργαστήρια τέχνης στη Δημοτική αγορά και από μία σε Μουζάκι, Παλαμά, Σοφάδες, Μορφοβούνι Καλλίθηρο, Προάστιο και Κέδρο. 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.22
Δύση: 18.03
Σελήνη
3 ημερών
1914
Ο Συνταγματάρχης Κοντούλης εκκενώνει την Ερσέκα και την παραδίδει στους Αλβανούς.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Τα δίδυμα...

Ένα χρόνο τώρα μια ξανθιά ήταν παντρεμένη. όταν μια μέρα πλησιάζει τον καλό της και άρχισε να χοροπηδάει.
Ο καλός της χωρίς να ξέρει πως να αντιδράσει άρχισε να χοροπηδάει και αυτός μαζί της. «γιατί είμαστε ευτυχισμένοι;» την ερώτησε.
«Γλυκέ μου έχω θαυμάσια νέα, είμαι έγκυος και θα είναι δίδυμα» απάντησε αυτή «πως το συμπέρανες αυτό;» ρωτάει ο καλός της «ήταν εύκολο» είπε η ξανθιά «πήρα από το φαρμακείο δυο τεστ εγκυμοσύνης και, και τα δυο βγήκαν θετικά»