Ειδήσεις

Όλα έτοιμα στην Καρδίτσα για τις εκλογές

Όλα έτοιμα είναι στην Περ. Ενότητα Καρδίτσας για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαίου. Όπως ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε πλαισιωμένος από τους περιφερειακούς συμβούλους Ο. Ψαχούλα, Γ. Κούβελη και Ε. Λέμμα ο υπηρεσιακός μηχανισμός βρίσκεται σε επιφυλακή. «Παρά το γεγονός ότι φέτος θα έχουμε στη διάθεση μας πολύ λιγότερο προσωπικό αλλά και πολύ λιγότερες πιστώσεις θα δώσουμε μάχη για να πάνε όλα καλά την ημέρα των εκλογών» είπε χαρακτηριστικά ο κ . Τσιάκος. Όπως ανακοίνωσε στο νομό μας στην εκλογική διαδικασία παίρνουν μέρος 22 κόμματα, έχουν δημιουργηθεί 310 εκλογικά τμήματα και ένα τμήμα ετεροδημοτών. Επίσης υπάρχουν άλλα 13 εκλογικά τμήματα σε άλλες περιοχές της χώρας. Ο κ. Τσιάκος περιέγραψε τον μηχανισμό μέσω των οποίων θα γίνει η έκδοση των αποτελεσμάτων καθώς και η δημοσιοποίηση τους μέσω των ΜΜΕ. Τέλος δήλωσε αισιόδοξος ότι με βάση και την σχολαστική προετοιμασία που έχει γίνει θα κυλήσουν όλα ομαλά

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.38
Δύση: 19.14
Σελήνη
10 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο πιο γρήγορος μπαμπάς...

Στην αυλή του σχολείου, τρία παιδιά συζητάνε για τη... μεγαλοσύνη των μπαμπάδων τους και τα κατορθώματά τους.
- Ο μπαμπάς μου, λέει το ένα, είναι τόσο γρήγορος, που πετάει ένα βέλος με το τόξο του κι αρχίζει να τρέχει και φτάνει στο στόχο πριν απ το βέλος.
- Αυτό δεν είναι τίποτα, λέει το δεύτερο. Ο δικός μου ο μπαμπάς είναι κυνηγός. Πυροβολεί με την καραμπίνα του και αρχίζει να τρέχει προς το θήραμα και το φτάνει πριν το χτυπήσουν τα σκάγια.
- Ο δικός μου ο μπαμπάς είναι πιο γρήγορος απ όλους. Είναι δημόσιος υπάλληλος και σχολάει στις 3:30, αλλά είναι σπίτι απ τις τρεις παρά τέταρτο.