Ειδήσεις

Πρωταγωνιστής ο Κ.Ο.Κ. Καρδίτσας στα «9α ΝΙκητήρεια»

7 ΧΡΥΣΑ ,2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ, 3 ΧΑΛΚΙΝΑ (ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)
4 ΣΤΑ 4 ΟΡΙΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)

ΤΟ Π/Σ/Κ 21/22/23/-12/2018 ο  Κ.Ο.Κ. συμμετείχε στα  ΄΄9α ΝΙκητήρεια 2018΄΄ προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών διεξήχθησαν στο κλειστό κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας  «Βασίλης Πολυμέρος» στο Βόλο, εντυπωσίασε και θριάμβευσε!!!

Με εννέα συμμετοχές στα προαγωνιστικά μεταξύ 23 συλλόγων από όλη την Ελλάδα και 587 αθλητών-αθλητριών κάναμε αισθητή και εντυπωσιακή την παρουσία μας!!!
7 ΧΡΥΣΑ,2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ  
Με Απόστολο, Νάνσυ, Δημήτρη ,Μιχάλη, Λεωνίδα, Κων/νος ,Λάμπρο, Απόστολο και Μαρίνα δώσανε ψυχή και πήρανε αναγνώριση και επιβράβευση!!!
Αναλυτικά τα δελφίνια του Κ.Ο.Κ
ΜΠΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1Ος  ΧΡΥΣΟ 50μ.πρόσθιο,1ος ΧΡΥΣΟΣ 100μ.πρόσθιο αγόρια 10 ετών
ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1Ος ΧΡΥΣΟ 50μ. πεταλούδα ,1ος (χρυσό) 50μ.ελεύθερο αγόρια 10 ετών
ΣΤΑΘΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1ΟΣ ΧΡΥΣΟΣ 100Μ. ΥΠΤΙΟ,2Ος ΑΡΓΥΡΟ 50Μ. ΥΠΤΙΟ ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ
ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1ΟΣ ΧΡΥΣΟ 50Μ.ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΑΓΟΡΙΑ 9 ΕΤΩΝ
ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1ΟΣ ΧΡΥΣΟ 100Μ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ,5ΟΣ 50Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΓΟΡΙΑ 9 ΕΤΩΝ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΜΑΡΙΑ 2h ΑΡΓΥΡΟ 200Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ, 3Η ΧΑΛΚΙΝΟ 400Μ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ,4Η ΣΤΑ 50Μ. ΥΠΤΙΟ  ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ
ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 3ος ΧΑΛΚΙΝΟ 50 Μ. ΠΡΟΣΘΙΟ,4ΟΣ 200Μ.ΠΡΟΣΘΙΟ,5ΟΣ 100Μ.ΠΡΟΣΘΙΟ,ΑΓΟΡΙΑ 12 ΕΤΩΝ
ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 3ΟΣ ΧΑΛΚΙΝΟ 50Μ.ΠΡΟΣΘΙΟ ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ
ΣΤΑΘΗ ΜΑΡΙΝΑ 7Η ΣΤΑ 100Μ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ,8Η ΣΤΑ 50Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9 ΕΤΩΝ
Επιστροφή του Κ.Ο.Κ.  στην αγωνιστική κατηγορία κατακτώντας 4 στα 4 όρια για συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Αναλυτικά
 
ΜΟΥΛΑΤΖΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 400μ. ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΓΚ-Β (ΟΡΙΟ)
200Μ.ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β (ΟΡΙΟ )
100Μ.ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΑΓΚ Β  (ΟΡΙΟ)
200Μ.ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΓΚ Β ΟΡΙΟ
 
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΡΙΤΙΝΑ 100Μ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΓΚ. Α
50Μ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α
Ο Κ.Ο.Κ. συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τις μεγαλύτερες ομάδες των αστικών κέντρων (Περιστέρι, Άρης, Παναθηναϊκός)  αλλά και με ομοσπονδιακούς προπονητές (Ορφανίδης Γιάννης), τη φετινή χρονιά εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με το κολυμβητικό τμήμα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και με τον ομοσπονδιακό προπονητή Χατζηγεωργίου Τάσο.
Ο κολυμβητής του ΠΑΟΚ Μπλούφας Μιχαήλ που αναδείχθηκε κολυμβητικά στις ακαδημίες του Κ.Ο.Κ προπονείται με πρόγραμμα του ομοσπονδιακού προπονητή σε διαδρομή που του παρέχει ο Κ.Ο.Κ. Ο νεαρός αθλητής στα 9α ΝΙΚΗΤΗΡΕΙΑ κατόρθωσε να πάρει 3 χρυσά μετάλλια στα 50μ. ,100μ. και 200μ. πεταλούδα και 1 αργυρό στα 200 μ. Μ.Α. καθώς και τα τέσσερα αντίστοιχα όρια παμπαίδων Α για τη συμμετοχή του στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος  Κων/νος Νούσιος και το Δ.Σ> του συλλόγου συγχαίρουν τους κολυμβητές και κολυμβήτριες καθώς αι τους εξαίρετους προπονητές κ.ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΝΗ ΚΑΙ Β.ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗ.
Επίσης αξίζουν οι γονείς των δελφινιών μας που είναι συνέχεια σε μεγάλες διοργανώσεις.
Η οργάνωση ,η μεθοδευμένη δουλειά, ο αδιάκοπος αγώνας και το πάθος για την νίκη έφεραν τα αποτελέσματα αυτά που δικαιώνουν το Δ.Σ. του συλλόγου για τις επιλογές του συνεχίζοντας με περισσότερη τόλμη και αισιοδοξία στην μεγάλη προσπάθεια προσφοράς στην τοπική κολύμβηση και γενικότερα στον αθλητισμό.
Ο Κ.Ο.Κ. αναδεικνύεται πλέον εγγυητής προς όλους τους γονείς που θα ήθελαν τα παιδιά τους να έρθουν σε επαφή με το υγρό στοιχείο.
Το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές εκμάθησης στην μικρή πισίνα καθημερινά (ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)  14:30-20:30

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.51
Δύση: 17.25
Σελήνη
12 ημερών
976
Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Ιωάννης Τσιμισκής.
1823
Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της Κυβερνήσεως.
1833
Ο Βασιλεύς Όθων και τα μέλη της Αντιβασιλείας φθάνουν στο Ναύπλιο.
1854
Επαναστατικά τμήματα της Ηπείρου πολιορκούν το Κομπότι της Άρτας.
1956
Στο αγγλικό στρατηγείο Λευκωσίας εκρήγνυται βόμβα που είχαν τοποθετήσει άνδρες της ΕΟΚΑ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι Ινδιάνοι και ο καιρός

Υπάρχει μια φυλή Ινδιάνων που κατασκηνώνει στις μεγάλες λίμνες κοντά στα σύνορα με τον Καναδά.
Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, οι γηραιότεροι της φυλής ρώτησαν τον αρχηγό αν θα είναι κρύος ή όχι ο φετινός χειμώνας. Ο αρχηγός πήγε και ρώτησε το μάγο της φυλής, αλλά αυτός ήταν τύφλα στο μεθύσι και ήταν αδύνατον να συνεννοηθεί μαζί του.
Το παίρνει λοιπόν απόφαση και πηγαίνει στην γειτονική πόλη και από τον τηλεφωνικό θάλαμο καλεί τη Μετεωρολογική Υπηρεσία και ρωτάει πώς θα είναι ο καιρός το χειμώνα.
Πολύ κρύος, του απαντά η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Επιστρέφει λοιπόν στον καταυλισμό και διατάζει τους άντρες του να συλλέξουν όσο περισσότερα ξύλα μπορούν. Δεν έκανε όμως και τόσο κρύο, περιμένει να περάσουν 10 μέρες και ξαναπηγαίνει στην πόλη για να τηλεφωνήσει στη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πάρα πολύ μεγάλο κρύο έρχεται, τον πληροφορούν από εκεί. Επιστρέφει στη φυλή του και τους λέει να μαζέψουν και το παραμικρό ξυλαράκι γιατί έρχεται πολύ βαρύς χειμώνας.
Βαρύς χειμώνας όμως δεν ήρθε κι ένα μήνα μετά ξαναπηγαίνει στην πόλη για να τηλεφωνήσει. «Είστε ακόμα σίγουροι ότι έρχεται βαρυχειμωνιά» ρωτάει τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
«Μα τι λέτε κύριε», του απαντούν, «να φανταστείτε ότι οι Ινδιάνοι που κατασκηνώνουν στις μεγάλες λίμνες, κοντά στα σύνορα του Καναδά, μαζεύουν ξύλα σαν τρελοί!».