Ειδήσεις

Ο Δήμος Μουζακίου εξελίσσεται σε αθλητικό προορισμό για ομάδες και σχολεία

Το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Κωτσός και παρακολούθησε την προπόνηση των υποψηφίων αθλητριών της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ  Πανκορασίδων .
Ο κ. Κωτσός συζήτησε με τους προπονητές και με αθλήτριες που φιλοξενούνται στο Μουζάκι και εισέπραξε απ’ όλους τα καλύτερα λόγια τόσο για τη φιλοξενία όσο και για την κατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου.

Θυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Δήμος Μουζακίου φιλοξενεί ομάδες της Ομοσπονδίας Βόλλευ γεγονός που τον βάζει στο χάρτη του αθλητικού  προορισμού.
Δεν είναι τυχαίο που η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στο σχετικό της έγγραφο  κάνει αναφορά για άριστη συνεργασία με το Δήμο Μουζακίου, τις άψογες αθλητικές εγκαταστάσεις και είναι τιμή για την πόλη του Μουζακίου που φιλοξενεί το Διακλιμακιακό Τουρνουά των υποψηφίων προς ένταξη στην Εθνική Παγκορασίδων αθλητριών απ’ όλη την Ελλάδα στο οποίο συμμετέχουν κορίτσια 13-14 ετών και 10 Ομοσπονδιακοί προπονητές.
Πάνω από 90 αθλήτριες με τις οικογένειές τους βρίσκονται στο Μουζάκι με προφανές το όφελος για την τοπική κοινωνία
«Θέλω να σας εκφράσω τη μεγάλη μας ικανοποίηση που επιλέξατε την πόλη μας για την προετοιμασία των ομάδων σας. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να φιλοξενούμε στο Μουζάκι πανελλήνιου επιπέδου ομάδες και διοργανώσεις. Εξάλλου είναι στους στόχους μας και στη στρατηγική μας να αναδείξουμε την περιοχή μας ως τόπο προορισμού για προετοιμασία αθλητικών ομάδων και για φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων πανελλήνιου επιπέδου. Φιλοδοξούμε το Μουζάκι να μπει στον αθλητικό χάρτη ως ένας φιλόξενος και άρτιος αθλητικός προορισμός. Εύχομαι η διαμονή όλων σας να είναι ευχάριστη, να πετύχετε τους στόχους σας και αποτελέσετε πρεσβευτές και διαφημιστές της περιοχής μας. Θέλω να συγχαρώ και τη συνεργάτιδά μου κ. Ρούσσα (υπεύθυνη για τη λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου και τον Αντιδήμαρχο κ. Μπαλατσό για τις ακούραστες προσπάθειές τους προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια» δήλωσε στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους προπονητές και τις αθλήτριες ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός
Εδώ να σημειωθεί πως ο Δήμος Μουζακίου φιλοξένησε και τους τελικούς του ποδοσφαίρου των Λυκείων (αγοριών και κοριτσιών) στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Κρανιάς γεγονός που πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου οι οποίες είναι πάντα στη διάθεση των σωματείων και των σχολείων του Νομού μας.

 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"