Ειδήσεις

Έμεινε ζωντανή η ΑΣΑ 2-1 στη Ζάκυνθο

altΕίναι να απορεί κανείς με αυτή την Αναγέννηση. Μια ομάδα που βγάζει χαρακτήρα, παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο, έχει κόσμο και φωνάζει έτοιμη ακόμη και στα δύσκολα να αδικεί τον εαυτό της. Οι κιτρινόμαυροι παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, πήγαν στη Ζάκυνθο να καταθέσουν ψυχή και τα κατάφεραν. Και μάλιστα με ανατροπή, αφού για 88 λεπτά ήταν πίσω στο σκορ και με μια επική ανατροπή κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να κερδίσουν 2-1 στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Σε μια έδρα που φέτος γνώρισαν την μεγαλύτερη ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δεν μπόρεσαν να κερδίσουν στην Καρδίτσα, εκ προοιμίου φαινόταν πως οι κιτρινόμαυροι είχαν ν ανεβούνε βουνό. Και όπως αποδείχθηκε κατάφεραν ανέβηκαν και μάλιστα έφθασαν μέχρι την κορυφή.
Οι γηπεδούχοι βέβαια έπαιζαν και αυτοί τα ρέστα τους, που παρά την εντυπωσιακή τους παρουσία στο πρωτάθλημα, στα play out φθάσαμε στην τέταρτη αγωνιστική και δεν γνώρισαν τη χαρά της νίκης. Αν και ξεκίνησαν με το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, έχοντας έξι πόντους στην ειδική βαθμολογία και φάνταζαν ως το μεγάλο φαβορί για την παραμονή τους στην κατηγορία, κατάφεραν γιατί για κατόρθωμα πρόκειται την τέταρτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος να έχουν πάρει μόνο ένα βαθμό και να βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Μιας θέσης που οδηγεί στον υποβιβασμό. Φυσικά ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και τίποτα δεν τελείωσε, αλλά όπως δείχνει η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι αυτή η διοργάνωση.

Γιάννης Μάγγος
Η Αναγέννηση ρέφαρε την εντός ήττα της περασμένης Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα, ωστόσο έχει κολλητά ακόμα μια επικίνδυνη έξοδο στο Αιγίνιο.
Αυτή τη στιγμή η Αναγέννηση βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω απο τον Αγροτικό Αστέρα και πάνω απο Αιγινιακό και Ζάκυνθο
Γενικά πάντως το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού οι δυο ομάδες έπαιξαν συντηρητικά προσέχοντας περισσότερο τις άμυνες τους.
Το φίλμ του αγώνα
Στο 6'σουτ του Βουτσιά, η μπάλα καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πολίτη.
Στο 9 σουτ του Κρολ, ο Κουτσόπουλος διώχνει σε κόρνερ.
Στο 32 μετά απο κόρνερ του Ευθυμιάδη ο Κυριακίδης απο κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0
Στο 47 ο Γκουγκούδης βρέθηκε τετ α τετ με το τερματοφύλακα Πολίτη άνοιξε το κοντρόλ και έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία
Στο 80 σέντρα του Πιτταρά γυριστή κεφαλιά του Κυριακίδη στον Μπλέτσα το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Κουτσόπουλος
Στο 89 ο μόνιμος σκόρερ της Αναγέννησης που πριν λίγα λεπτά είχε μπει αλλαγή βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη περιοχή της Ζακύνθου και με πλασέ αιφνιδίασε το Πολίτη κάνοντας το 1-1
Και σαν να μην έφτανε η ισοφάριση οι κιτρινόμαυροι στο 91 κατάφεραν με τον Βουτσιά με δυνατό σουτ να κλέψουν τη νίκη, παγώνοντας το Δημοτικό στάδιο της Ζακύνθου, χαρίζοντας ουσιαστικά το υπερπολύτιμο τρίποντο στην Αναγέννηση
Ζάκυνθος: Πολίτης, Κυριακίδης, Στασινόπουλος,, Τσόπελας, Νόλης, Κρισμάρεβιτς, Πιτταράς, Ευθυμιάδης (85 Πέττας), Οικονόμου, Καμπούρης (65Μπλέτσας), Κρόλ (74Βύθούλκας)
Αναγέννηση: Κουτσόπουλος, Σάββας, Τζάνης, (65Μαυριάς) Οικονόμου, Φωτιάς, (52 Μίχος) Οικονόμου, Νίκιτς, Μπιτέλης, Πέεφ, (59 Τζέκος),  Γκουγκούδης, Βουτσιάς, Παναγιωτόπουλος.

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.46
Δύση: 19.09
Σελήνη
11 ημερών
1453
Τουρκικές θηριωδίες κατά των Ελλήνων στην Πριγκηπόνησσο.
1819
Οι κάτοικοι της Πάργας αναγκάζονται από τον Αλή Πασά να εκπατριστούν στην Κέρκυρα και στα άλλα νησιά του Ιονίου.
1825
Ο τουρκικός στόλος του Χαλήλ Μπέη αποβιβάζει στρατό στην Μεθώνη.
1878
Οι Θεσσαλοί επαναστάτες, υπό τους Γαρενή, Μπασδέκη και Κασοβέτη νικούν τους Τούρκους στην Μακρυνίτσα.
1897
Μάχη στο Μουζάκι Θεσσαλίας.
1941
Αρχίζει η εισβολή των Βουλγάρων στην Μακεδονία.
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει το Δέλβινο και τους Αγ. Σαράντα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"