Εφτά πραγματικά κακές ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δεις

altΦιλμ που οι δημιουργοί τους θα ήθελαν να ξεχαστούν
Τι είναι άραγε αυτό που κάνει ένα κακό φιλμ να μεταπηδά από την απλή αποτυχία σε σκοτεινά μεγαλεία;Να υπερβαίνει το όνειδος του ανοσιουργήματος και να αποκτά ζηλευτό καθεστώς ανά τις δεκαετίες;Πηγαίνοντας τελικά σε κείνο το σουρεαλιστικό μέρος όπου δεν πιστεύεις μεν αυτό που βλέπεις, αλλά δεν μπορείς ταυτοχρόνως να σταματήσεις να το βλέπεις!
Αυτή είναι η αληθινή μαγεία των πραγματικά κακών ταινιών, εκεί όπου όλα πήγαν στραβά δηλαδή, λες και η μοίρα το θέλησε να γίνουν θρυλικές για όλους τους λάθος (ή τους σωστούς, παίζεται) λόγους. 
Πως έχουν κάτι το εγγενές θελκτικό μέσα τους, σε τραβάνε στον κόσμο τους και φυλακίζουν μια για πάντα.Κι εδώ το υλικό είναι πραγματικά ανεξάντλητο, καθώς το σινεμά μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινηματογραφικές θηριωδίες που ούτε να ξεστομίσεις δεν μπορείς. Από αστρο-ζόμπι μέχρι έφηβους λυκάνθρωπους δηλαδή και ακόμα μακρύτερα.
Κι όμως, παρά το ανατριχιαστικά ή κωμικά κακό του πράγματος, το κεφάλι δύσκολα μπορείς να το γυρίσεις αν τύχει και πέσεις πάνω τους, καθώς όλες τους μοιράζονται ένα μυστικό: είναι απείρως διασκεδαστικές…
«Μπάτμαν & Ρόμπιν» (1997)
Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό το τερατούργημα; Άνθρωποι που δύσκολα θα περίμενες, από τον σκηνοθέτη Τζόελ Σουμάχερ μέχρι ηθοποιούς σαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δηλαδή! Τι πήγε λοιπόν τόσο στραβά σε ένα καθιερωμένο franchise; 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 20.51
Σελήνη
21 ημερών
1807
Ο αρματωλός του Ολύμπου Νικοτσάρας αποδεκατίζει στην Κατερίνη ισχυρή δύναμη Τούρκων.
1821
Η Μονεμβασιά παραδίδεται στους Έλληνες.
1825
Ο Ελληνικός Στόλος καταναυμαχεί τον τουρκικό στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.
1833
Η Εκκλησία της Ελλάδος κηρύσσεται Αυτοκέφαλη και χωρίζεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.
1974
Αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».