Κάποιος συγκέντρωσε τις πιο αστείες σκηνές του σινεμά σε ένα βίντεο

Γελάστε με την καρδιά σας και χωρίς τύψεις
Το κινηματογραφικό κανάλι του YouTube, Burger Fiction, συγκέντρωσε 40 σπαρταριστές στιγμές του παγκόσμιου σινεμά σε ένα υλικό που θα σας κάνει να δακρύσετε.
Όχι από τη νοσταλγία, αλλά από τα γέλια.
Παρά τις ελλείψεις του, καθώς τέτοια πράγματα είναι αναγκαστικά υποκειμενικά, το βίντεο μάς δείχνει από χοντροκομμένες φάρσες τύπου «Ηλίθιου και πανηλίθιου» (1994) μέχρι και απείρως πιο σοφιστικέ χιούμορ, όπως του «Μερικοί το προτιμούν καυτό» (1959).
Το πάντα δύσκολο είδος της κωμωδίας λοιπόν μαζεμένο σε ένα λαχταριστό βίντεο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.38
Δύση: 19.14
Σελήνη
10 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο πιο γρήγορος μπαμπάς...

Στην αυλή του σχολείου, τρία παιδιά συζητάνε για τη... μεγαλοσύνη των μπαμπάδων τους και τα κατορθώματά τους.
- Ο μπαμπάς μου, λέει το ένα, είναι τόσο γρήγορος, που πετάει ένα βέλος με το τόξο του κι αρχίζει να τρέχει και φτάνει στο στόχο πριν απ το βέλος.
- Αυτό δεν είναι τίποτα, λέει το δεύτερο. Ο δικός μου ο μπαμπάς είναι κυνηγός. Πυροβολεί με την καραμπίνα του και αρχίζει να τρέχει προς το θήραμα και το φτάνει πριν το χτυπήσουν τα σκάγια.
- Ο δικός μου ο μπαμπάς είναι πιο γρήγορος απ όλους. Είναι δημόσιος υπάλληλος και σχολάει στις 3:30, αλλά είναι σπίτι απ τις τρεις παρά τέταρτο.