4 φρέσκα albums και 1 single που αγαπήσαμε από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει «μάρτυρες» -και ακροατές- μιας απίστευτης δισκογραφικής έκρηξηςκαθώς δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε για τα νέα albums και singles που κυκλοφορούν. Για να μην πελαγώσετε μέσα σε αυτό το ευχάριστο «χάος», ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε 5 επιλογές για όλα τα γούστα.

Beyoncé: Lemonade
Το 5ο album της Queen Bey, “Lemonade”, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία το Σάββατο 23 Απριλίου, προκαλώντας αναμενόμενα τεράστια αναταραχή στο διεθνή Τύπο και τα social media. Το album που είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω της υπηρεσίας του Tidal, (ιδιοκτησίας του συζύγου της Jay-Z) περιέχει 11 καινούρια κομμάτια, μεταξύ των οποίων και το “Formation” που η σταρ είχε τραγουδήσει στο Super Bowl, ξεσηκώνοντας τους θεατές. Με ένα σωρό δυνατές -και απροσδόκητες συνεργασίες- (Kendrick Lamar “Freedom", James Blake "Forward" , Weeknd "6 inch", Jack White "Don’t Hurt Yourself", Father John Misty κ.ά.) αλλά και samples (από το "Maps" των Yeah Yeah Yeahs μέχρι το "When The Levee Breaks" των Led Zeppelin αλλά και OutKast) το "Lemonade" επιβεβαιώνει τους λόγους που η Beyoncé κατέχει επάξια τον τίτλο της βασίλισσας της μουσικής.
James Blake: The Colour in Anything
Πέρασαν ήδη τρία χρόνια από το τελευταίο του album, "Overgrown", το δίσκο για τον οποίο βραβεύτηκε με Mercury Prize. Ο 27χρονος Βρετανός σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής που μας κέρδισε ήδη από το ντεμπούτο album του το 2011
κυκλοφόρησε απρόσμενα πριν από 10 περίπου μέρες τη νέα του δισκογραφική πρόταση, με τίτλο "The Colour In Anything". Με τις ευλογίες κριτικών και ειδημόνων, το album έλαβε εξαιρετικό feedback και από το κοινό αποκεικνύοντας πως ο Blake έχει έρθει για να μείνει. 17 tracks και σημαντικές συνεργασίες συνθέτουν το αισθαντικό "The Colour In Anything" το οποίο κατά τον ίδιο τον Blake συμβολίζει «μια στροφή προσωπική, μουσική και γεωγραφική». Και παρότι ερωτική απογοήτευση που βίωσε ο Βlake είναι κεντρικό συστατικό του ήχου της νέας του δουλειάς, το γλυκανάλατο στοιχείο δε διατρέχει σε καμία περίπτωση το album του. Ακούστε το και θα καταλάβετε

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "clickatlife.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
17 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"