Η νέα παραλία Θεσσαλονίκης έγινε πασαρέλα -Ρούχα με λουλούδια, καλάθια και φελλούς

altΗ νέα παραλία Θεσσαλονίκης μετατράπηκε για τέταρτη χρονιά σε πασαρέλα και οι Ομπρέλες του Ζογγόπουλου έγιναν το ιδανικό σκηνικό για επίδειξη μόδας.Την ώρα που ο ήλιος έδυε, μοντέλα φόρεσαν δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά και περπάτησαν μπροστά στους Θεσσαλονικείς.
 
Το φετινό θέμα ήταν «Οι 4 Εποχές» και οι δημιουργοί παρουσίασαν περίτεχνα φορέματα με λουλούδια και φελλούς, άλλοι εμπνεύστηκαν μαγιό και άλλοι εντυπωσίασαν με δημιουργίες που έμοιαζαν με κλαδιά.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.44
Δύση: 16.59
Σελήνη
6 ημερών
1943
Τα χιτλερικά στρατεύματα εκτελούν 1.048 κατοίκους των Καλαβρύτων και των γειτονικών χωριών, πολλά από τα οποία πυρπολούν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η λίμνη

Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη. Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.
Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: «Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις».
Και απαντάει κι αυτός: «Ναι, σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Απλά εγώ ήρθα για να ταΐσω τον κροκόδειλο.