Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να οργανώσετε σωστά το νεσεσέρ των καλλυντικών σας

altΤι να κάνετε για να διατηρείται πάντα καθαρό

Εάν αλλάξετε λίγο τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά για το μακιγιάζ σας, θα είστε σε θέση να προβλέψετε το χάος και να το αποτρέψετε από το να συμβεί, αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για τη σωστή οργάνωσή του μια για πάντα.

Τοποθετήστε τα πινέλα σε μια πλαστική σακούλα
Μην ξεχάσετε να πλένετε τακτικά τα πινέλα του μακιγιάζ σας για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα με το δέρμα, αλλά εάν βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο προτιμήστε να τα τοποθετείτε σε ένα πλαστικό σακουλάκι, όπως και αυτά για παράδειγμα που χρησιμοποιείτε για την αποθήκευση τροφίμων, έτσι ώστε η σκιά, η πούδρα και το ρουζ που θα μείνει πάνω τους να μην λερώσουν και τα υπόλοιπα καλλυντικά σας.

Χρησιμοποιήστε ταινία για να σφραγίσετε ό,τι μπορεί να ανοίξει
Για να αποτρέψετε τις βρωμιές και το χάος μέσα στο νεσεσέρ σας, σκεφτείτε ποια προϊόντα είναι πιο πιθανό να ανοίξουν ή να σπάσει το καπάκι τους και κολλήστε τα με μια ταινία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλίσει λάδια και παλέτες σε μορφή πούδρας.

Καθαρίζετε τακτικά το νεσεσέρ σας
Το πλαστικό μπορεί εύκολα να καθαριστεί με ένα πανί και σαπούνι, αλλά αν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν που χρησιμοποιείτε και για το ντεμακιγιάζ σας. Τα υφασμάτινα νεσεσέρ μπορούν εύκολα να πλυθούν στο πλυντήριο, ενώ αν το υλικό είναι δερμάτινο γυρίστε το μέσα προς τα έξω και καθαρίστε προσεκτικά την εσωτερική επένδυση.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα μεγέθους ταξιδιού
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε προϊόντα σε μέγεθος ταξιδιού, αλλά να φτιάξετε τα δικά σας! Χρησιμοποιήστε ξανά μπουκάλια σαμπουάν από διάφορα ξενοδοχεία, ξεπλύνετε ένα μπουκάλι ορού και δώστε τους μια δεύτερη ζωή! Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα θα χωράνε σίγουρα στο νεσεσέρ μακιγιάζ σας και θα αποτρέψουν το φερμουάρ να σπάσει ή τα προϊόντα να χυθούν.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "newsbeast.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.13
Δύση: 18.31
Σελήνη
13 ημερών
1916
Τα βουλγαρικά στρατεύματα εκκενώνουν τη Φλώρινα.
1920
Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος δέχεται θανατηφόρο δάγκωμα πιθήκου.
Η Μεραρχία Σμύρνης διενεργεί επιδρομή κατά της Νίκαιας, την οποία βρίσκει εκκενωμένη και πυρπολημένη.
1941
Σφαγές Ελλήνων από τους Αλβανούς στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
1943
Σφαγές Ελλήνων από τους Γερμανούς στις Καρυές Λακωνίας.
1944
Οι Γερμανοί εκκενώνουν τη Ναύπακτο και το Άργος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Επέτειος
 
Είναι 3 φίλοι και ετοιμάζουν την καθιερωμένη τους εξόρμηση για κυνήγι χωρίς τις γυναίκες τους. Ο ένας όμως αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα και λέει στους άλλους δύο μες στην στενοχώρια πως δεν θα πάει φέτος μαζί τους. «Αν πας και φέτος για κυνήγι και με αφήσεις μόνη μου στην επέτειό μας θα σε χωρίσω..» του είπε η γυναίκα του και αυτός δεν ήθελε να τη χάσει.
Ετοιμάστηκαν οι άλλοι 2 με κρύα καρδιά και πήγαν. Ξαφνικά βλέπουν και τον τρίτο να έρχεται μέσ’ την καλή χαρά! «Τι έγινε;» του λένε, «πώς και ήρθες τελικά; Σε άφησε η γυναίκα σου;» «Ναι!» τους λέει, «είχαμε επέτειο σήμερα και είχε φέρει στο σπίτι κάτι μαστίγια που φοβήθηκα και σχοινιά χοντρά, κάτι αλυσίδες, κάτι λουκέτα, κάτι χειροπέδες και μου λέει: «Γδύσε με» και εγώ την έγδυσα. Μετά μου λέει: «Δέσε με, με το σχοινί» και εγώ την έδεσα. Μετά μου λέει: «Δέσε με και με την αλυσίδα και βάλε και το λουκέτο» την έδεσα και με την αλυσίδα και έβαλα και το λουκέτο. Μετά μου λέει: «Φόρα μου και τις χειροπέδες» και τις έβαλα και αυτές. Μετά μου λέει: «Τώρα κάνε ό,τι πραγματικά θες» και να ‘μαι!!!»