Wellbeing: Tips ανοιξιάτικης ευεξίας

altΑποχαιρετάμε τον χειμώνα και υποδεχόμαστε την άνοιξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσω των παρακάτω tips συνολικής ευεξίας. Wellbeing: Tips ανοιξιάτικης ευεξίας | vita.gr Κλείνοντας έναν χρόνο εγκλεισμού στο σπίτι, έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, και να βελτιώσουμε όχι μόνο την εμφάνισή μας αλλά και την ψυχολογία μας. Ετσι αποχαιρετάμε τον χειμώνα και υποδεχόμαστε την άνοιξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσω των παρακάτω tips ευεξίας.
Με αυτόν τον τρόπο θα αναζωογονήσουμε το δέρμα μας, θα καθαρίσουμε το μυαλό μας από την πίεση και στο στρες και θα γεμίσουμε ενέργεια, θετική διάθεση και ευεξία. Δείτε επίσης: Πώς θα αντιμετωπίσετε τις κράμπες στα πόδια στην εγκυμοσύνη * Πρωϊνό ντους ευεξίας Ξεκινάμε τη μέρα μας με ένα τονωτικό ντους. Ενα shower gel  με άρωμα από εσπεριδοειδή, πράσινο τσάι, μέντα ή μπαχάρια όπως το πιπέρι θα πετύχει άμεσα τον στόχο μας. *Λέμε «αντίο» στη θαμπή όψη Θα χρειαστούμε: Έναν αντιγηραντικό ή ενυδατικό ορό ενυδάτωσης. 1ο βήμα: Ρίχνουμε στις άκρες των δαχτύλων 2-3 σταγόνες ορού. Στη συνέχεια τον εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω. Κάνουμε κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί. 2ο βήμα: Επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή με άλλες 2-3 σταγόνες. 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.56
Δύση: 19.02
Σελήνη
1 ημέρας
814
Εξόντωση μεγάλου μέρους του βουλγαρικού στρατού στην Μεσημβρία από τον αυτοκράτορα Λέοντα Ε΄.
1204
Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους.
1821
Οι Τούρκοι κατεβάζουν από την αγχόνη και σέρνουν διαπομπευόμενο από τον όχλο το πτώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄.
1822
Ο Εμπού Λουμπούτ αλώνει την Νάουσα και κατασφάζει τους αμάχους.
1827
Οι Έλληνες επιτίθενται κατά των Τούρκων της Μονής Αγ. Σπυρίδωνος Πειραιά.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Μοσχόπολη και αρχίζει την σύμπτυξη με άξονα την κοιλάδα του Δρίνου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.