Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς ανάλογα με την ηλικία σας

altΤι πρέπει να λάβετε υπόψη
Τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης και οι θεραπείες που εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας όταν είστε 19, σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλα και στην ηλικία των 40 ή 50. Με το πέρασμα των χρόνων το δέρμα αλλάζει εντελώς, όπως και οι ανάγκες περιποίησής του. Καθώς μεγαλώνουμε, λοιπόν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα μας διαφορετικά ανάλογα με ηλικία μας. Είτε είστε έφηβη, λοιπόν, είτε διανύετε την δεκαετία των 60 παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την σωστή περιποίηση του δέρματός σας.
Τέλη εφηβείας
Επικεντρωθείτε στον καθαρισμό -είναι υψίστης σημασίας για την καταπολέμηση του υπερβολικού σμήγματος και της ορμονικής ακμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα βαθύ καθαρισμού μία φορά την εβδομάδα για να αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά που δεν έχει καθαρίσει το καθημερινό σας καθαριστικό.
Δεκαετία των 20
Οι καλύτερες συμβουλές κατά της γήρανσης είναι να φοράτε αντηλιακό κάθε μέρα, να διατηρείτε το πρόσωπό σας ενυδατωμένο και να καθαρίζετε το πρόσωπό σας με κάποια μάσκα δύο φορές την εβδομάδα.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.56
Δύση: 19.02
Σελήνη
1 ημέρας
814
Εξόντωση μεγάλου μέρους του βουλγαρικού στρατού στην Μεσημβρία από τον αυτοκράτορα Λέοντα Ε΄.
1204
Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους.
1821
Οι Τούρκοι κατεβάζουν από την αγχόνη και σέρνουν διαπομπευόμενο από τον όχλο το πτώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄.
1822
Ο Εμπού Λουμπούτ αλώνει την Νάουσα και κατασφάζει τους αμάχους.
1827
Οι Έλληνες επιτίθενται κατά των Τούρκων της Μονής Αγ. Σπυρίδωνος Πειραιά.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Μοσχόπολη και αρχίζει την σύμπτυξη με άξονα την κοιλάδα του Δρίνου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.