Πώς να προστατέψετε τα νύχια σας από τον ήλιο

altΜέχρι τώρα γνωρίζατε ότι το δέρμα σας χρειάζεται επαρκή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία,η οποία όχι μόνο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος, αλλά και να συμβάλλει στην πρόωρη γήρανση.Μπορεί επίσης να γνωρίζατε ότι και τα μαλλιά σας χρειάζονται προστασία από τον ήλιο, καθώς αλλοιώνει το χρώμα και τα αφυδατώνει. Ωστόσο, το καλοκαίρι δεν πρέπει να ξεχνάτε να φροντίζετε τα νύχια σας.
 
Όταν εκτίθενται στον ήλιο, μπορεί να κιτρινίσουν, να γίνουν εύθραυστα ή ακόμα και να εμφανίσουν κατακόρυφες γραμμές που ενδέχεται να διαρκέσουν έως και έξι μήνες, μετά το καλοκαίρι. Η περιποίηση των νυχιών είναι σημαντική όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά και για να φροντίσετε την υγεία σας.
Προκειμένου να προστατεύσετε τα νύχια σας από τον ήλιο, αρκεί να κάνετε μανικιούρ χρησιμοποιώντας ένα βερνίκι με προστασία UV. Αυτό θα δράσει σαν αντηλιακό για τα νύχια σας. Διαλέξτε εξειδικευμένα προϊόντα που είτε απορροφούν είτε αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου, έτσι ώστε να τα προστατεύουν από τη ζημιά.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
16 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"