Οι 5 διαφορετικοί τύποι ρυτίδων και πώς «σβήνονται» αποτελεσματικά

altΌλες οι ρυτίδες δεν είναι ίδιες.
Η εικόνα της  γήρανσης  του προσώπου δεν συνάδει πάντα με την βιολογική γήρανση.Ακόμη και αν είστε κάτω των 30, ακόμη και αν ακολουθείτε συστηματικές κούρες για την πρόληψη εμφάνισης ή της μείωσης των σημαδιών γήρανσης, κάποιες ρυτίδες θα σας καταστρέφουν την εικόνα και την ψυχολογία σας, επειδή απλά δεν ξέρετε πώς να τις προλάβετε ή να τις σβήσετε, ανάλογα με το είδος τους. 
Αυτοί είναι οι 5 τύποι ρυτίδων που προκαλούνται από διάφορους παράγοντες. Και με τις συμβουλές της   πλαστικής χειρουργού Goesel Anson  , (μέλος του Αμερικανικού Συμβουλίου Πλαστικής Χειρουργικής και στις πρώτες θέσεις της λίστας Best Doctors των ΗΠΑ), θα μάθετε πώς να τις τιθασεύετε αναλόγως. 
Ρυτίδες έκφρασης   
Αυτός ο τύπος ρυτίδων εμφανίζεται από την πρόκληση συγκεκριμένων επαναλαμβανόμενων κινήσεων της έκφρασης του προσώπου ξανά και ξανά. Η δράση τους οφείλεται στην σύσπαση των μυών που υπάρχουν κάτω από το δέρμα του προσώπου με συνηθέστερο φαινόμενο, το πόδι της χήνας στις άκρες των ματιών και οι γραμμές ψηλά στο μέτωπο ή ακριβώς πάνω από τα τόξα των φρυδιών. «Οι ρυτίδες έκφρασης μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη και λίγο μετά τα 20 και δεν υπάρχει τρόπος να εξαφανιστούν ή να προληφθούν εκτός τις ενέσιμες θεραπείες με   Botox ή Dysport  , που συμβάλλουν στην αποδυνάμωση της κίνησης των μυών στις συγκεκριμένες περιοχές υψηλής εκφραστικότητας», λέει η Anson.
  • image
  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.58
Δύση: 20.59
Πανσέληνος
812
Ατυχής εκστρατεία του Αυτοκράτορα Μιχαήλ Α΄ Ραγκαβέ κατά των Βουλγάρων.
1771
Ο αρχηγός της εξεγέρσεως των Σφακίων Δασκαλογιάννης (Ιωάννης Βλάχος) θανατώνεται στο Ηράκλειο από τους Τούρκους.
1821
Προσκύνημα της σορού του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ στον μητροπολιτικό ναό της Οδησσού.
Μάχη του Σκουλενίου και τερματισμός της οργανωμένης πολεμικής δράσης των Ελλήνων στη Μολδαβία.
1831
Εκτυπώνονται στο Ναύπλιο τα πρώτα χαρτονομίσματα.
1913
Η Ελληνική Κυβέρνηση διατάσσει γενική αντεπίθεση κατά των Βουλγάρων.
1917
Η Ελλάς εισέρχεται επισήμως στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αδραμύττιο της Μικράς Ασίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».