10 πράγματα που ζητάει ένας χειριστικός σύντροφος μέσα στη σχέση

altΥποτίθεται ότι στις σχέσεις πρέπει να παίρνουμε αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη.Κάθε άνθρωπος πρέπει να νιώθει ότι αγαπιέται χωρίς όρους και ότι είναι αποδεκτός γι’ αυτό που είναι. Υπάρχουν όμως και φορές που αντί μια σχέση να μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, μας πιέζει και μας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα, όπως θυμό, ενοχές και ανασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε χειριστικές συμπεριφορές μέσα στην οικογένεια, στο εργασιακό, αλλά και φιλικό περιβάλλον.
 
Ωστόσο η συναισθηματική κακοποίηση σε μια σχέση δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστεί. Μια τέτοιου είδους σχέση όχι μόνο σε πάει μόνο πίσω, αλλά σου καταστρέφει «ύπουλα» την καθημερινότητά σου.Οι χειριστικοί άνθρωποι θέλουν να έχουν τον έλεγχο και αυτή η επιθυμία για έλεγχο συχνά κρύβει ανασφάλεια.Η αυτοπροστασία από τα χειριστικά άτομα είναι άκρως σημαντική μιας και εύκολα μπορεί να οδηγηθεί το άτομο σε ψυχική εξουθένωση. 
Περισσότερες λεπτομέρειες στο "newsone.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.42
Δύση: 16.58
Σελήνη
4 ημερών
1905
Η ελληνική δύναμη που ήταν εγκατεστημένη στην λίμνη των Γιαννιτσών προσβάλλει βουλγαρική συμμορία, μέσα στο Αρχοντικό.
1942
Οι Υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας δηλώνουν ότι αναγνωρίζουν την ελευθερία και ανεξαρτησία της Αλβανίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η λίμνη

Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη. Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.
Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: «Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις».
Και απαντάει κι αυτός: «Ναι, σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Απλά εγώ ήρθα για να ταΐσω τον κροκόδειλο.