Η νέα παράξενη τάση της μόδας δεν θέλει τα δόντια να είναι λευκά

altΓια ακόμα πιο φανταχτερά χαμόγελα...
Για όσους θεωρούν πως τα ολόλευκα δόντια είναι πια βαρετά, υπάρχει τρόπος να κάνουν τη διαφορά και να βρεθούν στο επίκεντρο.Ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας David Silverstein, δημιούργησε το Chrom, το οποίο μοιάζει με βερνίκι νυχιών, αλλά προορίζεται για εφαρμογή στα δόντια και υπόσχεται πολύχρωμα χαμόγελα, σε διάφορες αποχρώσεις όπως «Λιακάδα», «Νεραϊδόσκονη», «Μέντα» και «Αρκετά Ροζ».
Σύμφωνα με τον Silverstein μάλιστα μπορεί να αποτελέσει τη νέα μόδα και να εξαπλωθεί όπως τα τατουάζ. «Ίσως να πηγαίνετε στη δουλειά με δόντια που να είναι ασορτί με το βερνίκι των νυχιών σας ή το χρώμα των μαλλιών σας», λέει.Σύντομα, μάλιστα, όπως σημειώνει, θα υπάρξει και η σειρά γκλίτερ, για ακόμα πιο φανταχτερά χαμόγελα.Κάθε μπουκαλάκι με αυτό το «μαγικό» προσωρινό βερνίκι δοντιών κοστίζει περί τα 20 δολάρια. Σύμφωνα με τον δημιουργό του η διάρκεια ζωής του είναι έως και 24 ώρες, χωρίς να επηρεάζεται από το φαγητό ή το ποτό. Η δε αφαίρεσή του γίνεται πολύ εύκολα, με το βούρτσισμα των δοντιών με οδοντόπαστα.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.49
Δύση: 17.30
Σελήνη
16 ημερών
815
Σφαγή Ελλήνων στην Ανδριανούπολη από τους Βουλγάρους.
1842
Η Εθνική Τράπεζα αρχίζει επισήμως τις εργασίες της.
1848
Πεθαίνει ο αγωνιστής Πανούτσος Νοταράς, πρόεδρος πολλών Εθνικών Συνελεύσεων.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει το ύψωμα Σπι Καμαράτε.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι Ινδιάνοι και ο καιρός

Υπάρχει μια φυλή Ινδιάνων που κατασκηνώνει στις μεγάλες λίμνες κοντά στα σύνορα με τον Καναδά.
Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, οι γηραιότεροι της φυλής ρώτησαν τον αρχηγό αν θα είναι κρύος ή όχι ο φετινός χειμώνας. Ο αρχηγός πήγε και ρώτησε το μάγο της φυλής, αλλά αυτός ήταν τύφλα στο μεθύσι και ήταν αδύνατον να συνεννοηθεί μαζί του.
Το παίρνει λοιπόν απόφαση και πηγαίνει στην γειτονική πόλη και από τον τηλεφωνικό θάλαμο καλεί τη Μετεωρολογική Υπηρεσία και ρωτάει πώς θα είναι ο καιρός το χειμώνα.
Πολύ κρύος, του απαντά η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Επιστρέφει λοιπόν στον καταυλισμό και διατάζει τους άντρες του να συλλέξουν όσο περισσότερα ξύλα μπορούν. Δεν έκανε όμως και τόσο κρύο, περιμένει να περάσουν 10 μέρες και ξαναπηγαίνει στην πόλη για να τηλεφωνήσει στη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πάρα πολύ μεγάλο κρύο έρχεται, τον πληροφορούν από εκεί. Επιστρέφει στη φυλή του και τους λέει να μαζέψουν και το παραμικρό ξυλαράκι γιατί έρχεται πολύ βαρύς χειμώνας.
Βαρύς χειμώνας όμως δεν ήρθε κι ένα μήνα μετά ξαναπηγαίνει στην πόλη για να τηλεφωνήσει. «Είστε ακόμα σίγουροι ότι έρχεται βαρυχειμωνιά» ρωτάει τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
«Μα τι λέτε κύριε», του απαντούν, «να φανταστείτε ότι οι Ινδιάνοι που κατασκηνώνουν στις μεγάλες λίμνες, κοντά στα σύνορα του Καναδά, μαζεύουν ξύλα σαν τρελοί!».