Κι όμως υπάρχει η ιδανική απόχρωση κραγιόν σύμφωνα με το ζώδιό σας

altΤα άστρα μίλησαν

Δεν είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρείτε την ιδανική απόχρωση κραγιόν σύμφωνα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Όμως περνάμε σταδιακά στην εποχή της “εξειδίκευσης” που οι καταναλώτριες αλλά και τα ίδια τα brands δημιουργούν προϊόντα στοχευμένα να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες των γυναικών.

Κάποιες φορές τα άστρα ίσως γνωρίζουν λίγο καλύτερα από εμάς και εφόσον σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχει ένα ιδανικό χρώμα που αντιπροσωπεύει κάθε ζώδιο γιατί να μην υπάρχει και ένα συγκεκριμένο χρώμα μακιγιάζ που να είναι περισσότερο προτιμητέο αναλόγως την περίοδο που γεννηθήκατε;

Υδροχόος
Στους υδροχόους ταιριάζουν άψογα οι βαθιές μοβ αποχρώσεις και αυτό είναι απολύτως λογικό αφού το μοβ χρώμα συνδέεται με την ενόραση. Με τόση φαντασία και κλίση προς τις τέχνες που έχουν οι υδροχόοι, οι αποχρώσεις του μοβ τους αντιπροσωπεύουν απόλυτα.

Ιχθύες
Οι ιχθείς είναι από τους πιο ευπροσάρμοστους του ζωδιακού, επομένως αυτό που θα τους ταίριαζε καλύτερα είναι μια nude απόχρωση στο χρώμα της άμμου η οποία ταιριάζει με όλες τις ώρες τις ημέρας, καθώς ποτέ δεν ξέρετε για το που θα ξεκινήσετε και που θα καταλήξετε στο τέλος της ημέρας.

Κριός
Ο κριός είναι από τα πιο ενεργητικά ζώδια και επομένως δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα έντονο χρώμα στα χείλη για να τον αντιπροσωπεύει. Το φλογερό κόκκινο της φωτιάς είναι η ιδανική απόχρωση για τον παθιασμένο κριό.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο marieclaire.gr " (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.49
Δύση: 17.30
Σελήνη
16 ημερών
815
Σφαγή Ελλήνων στην Ανδριανούπολη από τους Βουλγάρους.
1842
Η Εθνική Τράπεζα αρχίζει επισήμως τις εργασίες της.
1848
Πεθαίνει ο αγωνιστής Πανούτσος Νοταράς, πρόεδρος πολλών Εθνικών Συνελεύσεων.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει το ύψωμα Σπι Καμαράτε.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι Ινδιάνοι και ο καιρός

Υπάρχει μια φυλή Ινδιάνων που κατασκηνώνει στις μεγάλες λίμνες κοντά στα σύνορα με τον Καναδά.
Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, οι γηραιότεροι της φυλής ρώτησαν τον αρχηγό αν θα είναι κρύος ή όχι ο φετινός χειμώνας. Ο αρχηγός πήγε και ρώτησε το μάγο της φυλής, αλλά αυτός ήταν τύφλα στο μεθύσι και ήταν αδύνατον να συνεννοηθεί μαζί του.
Το παίρνει λοιπόν απόφαση και πηγαίνει στην γειτονική πόλη και από τον τηλεφωνικό θάλαμο καλεί τη Μετεωρολογική Υπηρεσία και ρωτάει πώς θα είναι ο καιρός το χειμώνα.
Πολύ κρύος, του απαντά η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Επιστρέφει λοιπόν στον καταυλισμό και διατάζει τους άντρες του να συλλέξουν όσο περισσότερα ξύλα μπορούν. Δεν έκανε όμως και τόσο κρύο, περιμένει να περάσουν 10 μέρες και ξαναπηγαίνει στην πόλη για να τηλεφωνήσει στη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πάρα πολύ μεγάλο κρύο έρχεται, τον πληροφορούν από εκεί. Επιστρέφει στη φυλή του και τους λέει να μαζέψουν και το παραμικρό ξυλαράκι γιατί έρχεται πολύ βαρύς χειμώνας.
Βαρύς χειμώνας όμως δεν ήρθε κι ένα μήνα μετά ξαναπηγαίνει στην πόλη για να τηλεφωνήσει. «Είστε ακόμα σίγουροι ότι έρχεται βαρυχειμωνιά» ρωτάει τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
«Μα τι λέτε κύριε», του απαντούν, «να φανταστείτε ότι οι Ινδιάνοι που κατασκηνώνουν στις μεγάλες λίμνες, κοντά στα σύνορα του Καναδά, μαζεύουν ξύλα σαν τρελοί!».