Κι όμως υπάρχει η ιδανική απόχρωση κραγιόν σύμφωνα με το ζώδιό σας

altΤα άστρα μίλησαν

Δεν είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρείτε την ιδανική απόχρωση κραγιόν σύμφωνα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Όμως περνάμε σταδιακά στην εποχή της “εξειδίκευσης” που οι καταναλώτριες αλλά και τα ίδια τα brands δημιουργούν προϊόντα στοχευμένα να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες των γυναικών.

Κάποιες φορές τα άστρα ίσως γνωρίζουν λίγο καλύτερα από εμάς και εφόσον σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχει ένα ιδανικό χρώμα που αντιπροσωπεύει κάθε ζώδιο γιατί να μην υπάρχει και ένα συγκεκριμένο χρώμα μακιγιάζ που να είναι περισσότερο προτιμητέο αναλόγως την περίοδο που γεννηθήκατε;

Υδροχόος
Στους υδροχόους ταιριάζουν άψογα οι βαθιές μοβ αποχρώσεις και αυτό είναι απολύτως λογικό αφού το μοβ χρώμα συνδέεται με την ενόραση. Με τόση φαντασία και κλίση προς τις τέχνες που έχουν οι υδροχόοι, οι αποχρώσεις του μοβ τους αντιπροσωπεύουν απόλυτα.

Ιχθύες
Οι ιχθείς είναι από τους πιο ευπροσάρμοστους του ζωδιακού, επομένως αυτό που θα τους ταίριαζε καλύτερα είναι μια nude απόχρωση στο χρώμα της άμμου η οποία ταιριάζει με όλες τις ώρες τις ημέρας, καθώς ποτέ δεν ξέρετε για το που θα ξεκινήσετε και που θα καταλήξετε στο τέλος της ημέρας.

Κριός
Ο κριός είναι από τα πιο ενεργητικά ζώδια και επομένως δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα έντονο χρώμα στα χείλη για να τον αντιπροσωπεύει. Το φλογερό κόκκινο της φωτιάς είναι η ιδανική απόχρωση για τον παθιασμένο κριό.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο marieclaire.gr " (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.49
Δύση: 20.07
Πανσέληνος
1453
Αποκρούεται νυχτερινή επίθεση τουρκικών δυνάμεων κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
1821
Νίκες των Ελλήνων στους Μόλους και στην Σέλιμνα Μαντινείας.
Το φρούριο της Μανδενίτσης Φθιώτιδος παραδίδεται στον Διοβουνιώτη.
1829
Παραδίδεται από την τουρκική φρουρά στις Ελληνικές δυνάμεις η Ναύπακτος και υψώνεται στο Φρούριό της η Ελληνική Σημαία.
1878
Υπογράφεται στο χωριό Σμόκοβο του όρους Όθρυς ανακωχή μεταξύ των Ελλήνων επαναστατών και των Τούρκων.
1914
Επίθεση κατά βορειοηπειρωτικού σώματος στο Τεπελένι.
1922
Απελευθέρωση της Νέας Εφέσου.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τα Σέρβια Κοζάνης και την Καλαμπάκα.
Αυτοκτονεί στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».