Κι όμως υπάρχει η ιδανική απόχρωση κραγιόν σύμφωνα με το ζώδιό σας

altΤα άστρα μίλησαν

Δεν είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρείτε την ιδανική απόχρωση κραγιόν σύμφωνα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Όμως περνάμε σταδιακά στην εποχή της “εξειδίκευσης” που οι καταναλώτριες αλλά και τα ίδια τα brands δημιουργούν προϊόντα στοχευμένα να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες των γυναικών.

Κάποιες φορές τα άστρα ίσως γνωρίζουν λίγο καλύτερα από εμάς και εφόσον σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχει ένα ιδανικό χρώμα που αντιπροσωπεύει κάθε ζώδιο γιατί να μην υπάρχει και ένα συγκεκριμένο χρώμα μακιγιάζ που να είναι περισσότερο προτιμητέο αναλόγως την περίοδο που γεννηθήκατε;

Υδροχόος
Στους υδροχόους ταιριάζουν άψογα οι βαθιές μοβ αποχρώσεις και αυτό είναι απολύτως λογικό αφού το μοβ χρώμα συνδέεται με την ενόραση. Με τόση φαντασία και κλίση προς τις τέχνες που έχουν οι υδροχόοι, οι αποχρώσεις του μοβ τους αντιπροσωπεύουν απόλυτα.

Ιχθύες
Οι ιχθείς είναι από τους πιο ευπροσάρμοστους του ζωδιακού, επομένως αυτό που θα τους ταίριαζε καλύτερα είναι μια nude απόχρωση στο χρώμα της άμμου η οποία ταιριάζει με όλες τις ώρες τις ημέρας, καθώς ποτέ δεν ξέρετε για το που θα ξεκινήσετε και που θα καταλήξετε στο τέλος της ημέρας.

Κριός
Ο κριός είναι από τα πιο ενεργητικά ζώδια και επομένως δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα έντονο χρώμα στα χείλη για να τον αντιπροσωπεύει. Το φλογερό κόκκινο της φωτιάς είναι η ιδανική απόχρωση για τον παθιασμένο κριό.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο marieclaire.gr " (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.15
Δύση: 17.09
Πρώτο Τέταρτο
1821
Ψήφισμα για την σύσταση του Αρείου Πάγου από την συνέλευση της ανατολικής Χέρσου Ελλάδος.
1826
Νικηφόρος μάχη στον Ελικώνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: - Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»