Με αυτό το τρικ θα έχετε πάντα απαλά και λαμπερά μαλλιά

altΤα μαλλιά είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εμφάνιση των γυναικών και δεν είναι τυχαίο που όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως μάκρους ή χρώματος μαλλιών, θέλουν να ακτινολοβούν λάμψη και να είναι απαλά σαν μετάξι. Αυτό δεν είναι εντελώς ουτοπικό να επιτευχθεί και ενώ υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα των μαλλιών σας, όπως οι τεχνικές εργασίες, το styling και η διατροφή, υπάρχει και ένα μυστικό για να έχετε πάντα απαλά μαλλιά.

Το μυστικό αφορά στη μάσκα μαλλιών και τον τρόπο που την εφαρμόζετε. Όλες οι γυναίκες χρησιμοποιούμε μάσκες μαλλιών λιγότερο ή περισσότερο συχνά, αναλόγως τις ανάγκες τους (αν και οι ειδικοί συνιστούν να κάνετε μάσκα μαλλιών οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα). Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος όμως για να αποκομίζετε τα μέγιστα οφέλη κάθε φορά από τα συστατικά που περιέχουν οι μάσκες μαλλιών. Το μυστικό βρίσκεται στη θερμότητα.
Αφού λουστείτε με ζεστό αλλά όχι καυτό νερό, εφαρμόστε τη μάσκα μαλλιών σας και κάνετε ελαφρύ μασάζ από τη μέση των μαλλιών ως τις άκρες. Σκουπίζοντας ταμποναριστά και πολύ απλά τα πολλά νερά από τα μαλλιά σας με μια μικρή πετσέτα, τυλίξτε τα με διάφανη μεμβράνη φαγητού και περάστε από πάνω προσεκτικά με το πιστολάκι στη θερμότητα, για 5 έως 10 λεπτά. Η θερμότητα θα ανοίξει τους πόρους της τρίχας επιτρέποντας στα ευεργετικά συστατικά να εισχωρήσουν σε βάθος στα μαλλιά σας. Έπειτα, ξεπλύντε με χλιαρό νερό το οποίο θα κλείσει τους πόρους εγκλωβίζοντας τα συστατικά μέσα στην τρίχα για περισσότερη ευεργετική δράση ακόμη και όταν τα μαλλιά σας θα έχουν στεγνώσει.
Ένα αλάνθαστο τρικ που θα σας προσφέρει πολύ λαμπερά και απαλά μαλλιά ενώ θα τα βοηθήσει να αναδομηθούν σε λιγότερο χρόνο από ότι συνήθως.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο marieclaire.gr " (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.52
Δύση: 17.23
Σελήνη
10 ημερών
1829
Ελληνικός στολίσκος κυριεύει δύο τουρκικές κανονιοφόρους στο λιμάνι της Πρέβεζας.
1878
Εθελοντικά σώματα από την ελεύθερη Ελλάδα εισέρχονται στην Κεντρική Θεσσαλία.
1943
Το αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" βυθίζει ιταλικό πετρελαιφόρο στην Αδριατική.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι Ινδιάνοι και ο καιρός

Υπάρχει μια φυλή Ινδιάνων που κατασκηνώνει στις μεγάλες λίμνες κοντά στα σύνορα με τον Καναδά.
Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, οι γηραιότεροι της φυλής ρώτησαν τον αρχηγό αν θα είναι κρύος ή όχι ο φετινός χειμώνας. Ο αρχηγός πήγε και ρώτησε το μάγο της φυλής, αλλά αυτός ήταν τύφλα στο μεθύσι και ήταν αδύνατον να συνεννοηθεί μαζί του.
Το παίρνει λοιπόν απόφαση και πηγαίνει στην γειτονική πόλη και από τον τηλεφωνικό θάλαμο καλεί τη Μετεωρολογική Υπηρεσία και ρωτάει πώς θα είναι ο καιρός το χειμώνα.
Πολύ κρύος, του απαντά η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Επιστρέφει λοιπόν στον καταυλισμό και διατάζει τους άντρες του να συλλέξουν όσο περισσότερα ξύλα μπορούν. Δεν έκανε όμως και τόσο κρύο, περιμένει να περάσουν 10 μέρες και ξαναπηγαίνει στην πόλη για να τηλεφωνήσει στη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πάρα πολύ μεγάλο κρύο έρχεται, τον πληροφορούν από εκεί. Επιστρέφει στη φυλή του και τους λέει να μαζέψουν και το παραμικρό ξυλαράκι γιατί έρχεται πολύ βαρύς χειμώνας.
Βαρύς χειμώνας όμως δεν ήρθε κι ένα μήνα μετά ξαναπηγαίνει στην πόλη για να τηλεφωνήσει. «Είστε ακόμα σίγουροι ότι έρχεται βαρυχειμωνιά» ρωτάει τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
«Μα τι λέτε κύριε», του απαντούν, «να φανταστείτε ότι οι Ινδιάνοι που κατασκηνώνουν στις μεγάλες λίμνες, κοντά στα σύνορα του Καναδά, μαζεύουν ξύλα σαν τρελοί!».