Με αυτό το τρικ θα έχετε πάντα απαλά και λαμπερά μαλλιά

altΤα μαλλιά είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εμφάνιση των γυναικών και δεν είναι τυχαίο που όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως μάκρους ή χρώματος μαλλιών, θέλουν να ακτινολοβούν λάμψη και να είναι απαλά σαν μετάξι. Αυτό δεν είναι εντελώς ουτοπικό να επιτευχθεί και ενώ υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα των μαλλιών σας, όπως οι τεχνικές εργασίες, το styling και η διατροφή, υπάρχει και ένα μυστικό για να έχετε πάντα απαλά μαλλιά.

Το μυστικό αφορά στη μάσκα μαλλιών και τον τρόπο που την εφαρμόζετε. Όλες οι γυναίκες χρησιμοποιούμε μάσκες μαλλιών λιγότερο ή περισσότερο συχνά, αναλόγως τις ανάγκες τους (αν και οι ειδικοί συνιστούν να κάνετε μάσκα μαλλιών οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα). Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος όμως για να αποκομίζετε τα μέγιστα οφέλη κάθε φορά από τα συστατικά που περιέχουν οι μάσκες μαλλιών. Το μυστικό βρίσκεται στη θερμότητα.
Αφού λουστείτε με ζεστό αλλά όχι καυτό νερό, εφαρμόστε τη μάσκα μαλλιών σας και κάνετε ελαφρύ μασάζ από τη μέση των μαλλιών ως τις άκρες. Σκουπίζοντας ταμποναριστά και πολύ απλά τα πολλά νερά από τα μαλλιά σας με μια μικρή πετσέτα, τυλίξτε τα με διάφανη μεμβράνη φαγητού και περάστε από πάνω προσεκτικά με το πιστολάκι στη θερμότητα, για 5 έως 10 λεπτά. Η θερμότητα θα ανοίξει τους πόρους της τρίχας επιτρέποντας στα ευεργετικά συστατικά να εισχωρήσουν σε βάθος στα μαλλιά σας. Έπειτα, ξεπλύντε με χλιαρό νερό το οποίο θα κλείσει τους πόρους εγκλωβίζοντας τα συστατικά μέσα στην τρίχα για περισσότερη ευεργετική δράση ακόμη και όταν τα μαλλιά σας θα έχουν στεγνώσει.
Ένα αλάνθαστο τρικ που θα σας προσφέρει πολύ λαμπερά και απαλά μαλλιά ενώ θα τα βοηθήσει να αναδομηθούν σε λιγότερο χρόνο από ότι συνήθως.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο marieclaire.gr " (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.27
Δύση: 18.42
Σελήνη
19 ημερών
717
Ανέρχεται στον θρόνο της Αυτοκρατορίας ο Λέων Γ΄, ιδρυτής της Δυναστείας των Ισαύρων.
1821
Ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός κηρύσσει την έναρξη της Επαναστάσεως στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πατρών.
1826
Ο Κιουταχής επιχειρεί να καταλάβει το νησί Κλείσοβα, απέναντι από το Μεσολόγγι.
1833
Πεθαίνει στο Παρίσι ο Αδαμάντιος Κοραής.
1838
Πρώτος επίσημος εορτασμός της ημέρας ως Εθνικής Εορτής.
1854
Ο Ν. Φιλάρετος από το Προμύριο Πηλίου κηρύσσει την Επανάσταση στο Πήλιο.
1896
Τελούνται στο καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.
1905
Το Σώμα του Υπολοχαγού Βάρδα προσβάλλει το βουλγαρικό χωριό Χαγορίτσανη και προκαλεί μεγάλες απώλειες στους κομιτατζήδες.
1932
Τελούνται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου στον χώρο μπροστά από τη σημερινή Βουλή των Ελλήνων.
1938
Εγκαινιάζεται στην Αθήνα ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός της Ελλάδος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».