7 έξυπνοι τρόποι για να φτιάξεις τη λίστα του σούπερ μάρκετ -Θα εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα

altΤα ψώνια του σούπερ μάρκετ είναι ένα σημαντικό κομμάτι του σπιτιού που μπορεί να γίνει δύσκολο και χρονοβόρο. Ακόμα και αγγαρεία. Να τσεκάρεις τι θες να αγοράσεις, να μην ξεχάσεις τίποτα, ενώ όταν φτάσεις εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις παιδιά, καρότσια, ουρά στο ταμείο και πολλά άλλα.Γι’ αυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να οργανώσεις την επόμενη επίσκεψή σου στο σούπερ μάρκετ με μια καλή λίστα του τι χρειάζεσαι αλλά και έρευνα για τις τιμές και τις προσφορές.Συγκεντρώσαμε μερικά έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα ψώνια σου πιο γρήγορα και ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.
 
1.Πρώτα το ψυγείο
Τσέκαρε πρώτα τι έχεις ήδη στο σπίτι και δεν χρειάζεσαι. Κοίτα το ψυγείο σου και τα ντουλάπια πριν κάνεις λίστα με το τι χρειάζεσαι. Έτσι θα αποφύγεις τις διπλοαγορές και θα πάρεις ότι σου έχει τελειώσει και έχεις ανάγκη.
2.Προσφορές
Δες τις προσφορές που έχουν κάθε εβδομάδα τα σούπερ μάρκετ και τα άλλα καταστήματα. Μπορείς να τις βρεις στο Internet ή στα φυλλάδια που μοιράζουν. Οι τιμές είναι καλύτερες κάποιες μέρες σε επιλεγμένα και χρήσιμα προϊόντα, οπότε θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα. 
3.Τι θα φας
Οργάνωσε τα γεύματά σου, δηλαδή τι θέλεις να φας και τι θα μαγειρέψεις για όλη σχεδόν την εβδομάδα. Έτσι θα ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεται να αγοράσεις για να φτιάξεις το φαγητό σου. Δεν θα αποσυντονίζεσαι έτσι από άλλα «αχρείαστα» προϊόντα που μπορεί να δεις και να θες να αγοράσεις.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.41
Δύση: 18.45
Πρώτο Τέταρτο
1797
Συνθήκη του Κάμπο Φόρμιο, με την οποία οι Ιόνιοι Νήσοι παραχωρήθηκαν στη Γαλλία.
1822
Ισχυρή τουρκική δύναμη προχωρεί και καταλαμβάνει την Άμφισσα, που είχαν εκκενώσει οι κάτοικοί της.
1827
Ο Φαβιέρος αποβιβάζεται στην Χίο και την απελευθερώνει.
1863
Άφιξη του βασιλέως Γεωργίου στην Ελλάδα.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τη Νάουσα, όπου οι κάτοικοι είχαν καταλύσει τις τουρκικές αρχές.
1918
Ανακωχή του Μούδρου, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος μεταξύ Τούρκων και Δυνάμεων της Entente (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα).
1941
Οι Γερμανοί εκτελούν 250 κατοίκους των Άνω και Κάτω Κερδυλίων Σερρών σε αντίποινα για τον φόνο ενός Γερμανού στρατιώτη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: - Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»