Single μητέρα περιγράφει: Τόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις μόνος σου παιδί

altΤο να μεγαλώνει μια γυναίκα μόνη της ένα παιδί είναι μια δύσκολη υπόθεση. Μπορεί πολλές μητέρες να μην μιλούν ανοιχτά για το συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο, η Ειμι Λι αποφάσισε να μοιραστεί στα social media τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή της.«Είναι εντάξει να μην είσαι ΟΚ. Το να είσαι single μητέρα είναι σκληρό. Ακόμη πιο σκληρό είναι να φέρεις σε μια μαμά ένα 19 μηνών μωρό που δεν θέλει να κοιμηθεί. Δεν έχω καμία υποστήριξη. Ο γιος μου είναι η πλήρης απασχόλησή μου, ο πατέρας του δεν έχει καμία σχέση μαζί μας», αναφέρει στο μήνυμά της.
 
 
Η Ειμι Λι παραδέχεται πως μετά από ένα ακόμη ξέσπασμα του γιου της πήγε στο δωμάτιό της και άρχισε να κλαίει. «Εκλαψα τόσο πολύ. Αυτό δεν είναι το στιλ μητέρας που θέλω να είμαι. Θέλω να χαμογελάω συνέχεια και να είμαι χαρούμενη, αλλά η ζωή με ξεπερνά.
Κανονικά δεν θα έπρεπε να πω σε κανέναν πως αγωνίζομαι τόσο πολύ. Αλλά σήμερα έκανα τη διαφορά και μοιράστηκα πως νιώθω. Θυμηθείτε πως δεν χρειάζεται να μαζεύετε το πώς αισθάνεστε. Μιλήστε. Αν το χρειάζεστε, στείλτε σε εμένα μήνυμα».
Μιλώντας στην αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail, η νεαρή μητέρα είπε πως η κατάρρευσή της μετά το ξέσπασμα του γιο της ήταν «ότι χειρότερο της έχει συμβεί».Αποκάλυψε, δε, πως η αδελφή της, που έχει και αυτή ένα μωράκι, της είπε πως δεν χρειάζεται να προσπαθεί να είναι η τέλεια μαμά.
«Ηθελα να το πω στις άλλες μαμάδες και να τους δείξω πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι εκεί έξω που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις», λέει.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"