Παπούτσια - Τάσεις μόδας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013 (video)

Οι τάσεις της μόδας στα παπούτσια για το φθινόπωρο - και το χειμώνα 2012 -2013 περιλαμβάνει πολλά σχέδια και χρώματα. Αρκετοί σχεδιαστές μόδας έχουν συμπεριλάβει στα παπούτσια τους ή και στις μπότες και στα μποτάκια τους διάφορες διακοσμήσεις όπως λουλούδια, γουνάκια, βολάν, ρόδακες, δαντέλες και πόρπες. Η μόδα για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012 - 2013 περιλαμβάνει παπούτσια μοναδικά τα οποία αποτελούν έργα τέχνης. Τα δερμάτινα παπούτσια θα έχουν και πάλι την τιμητική τους, ενώ ορισμένοι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει παπούτσια με χαμηλό τακούνι. Το ψηλό τακούνι βέβαια θα είναι και πάλι ένα must. Ας δούμε λοιπόν ποιες θα είναι οι τάσεις της μόδας στα παπούτσια για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012- 2013

 

Παπούτσια τάση μόδας 1: metal patched heel
Όπως είπαμε και παραπάνω, το τακούνι θα είναι στη μόδα για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012 -2013. Πολλοί είναι οι σχεδιαστές που προτίμησαν να δώσουν ύψος στα παπούτσια τους ενώ ορισμένοι επέλεξαν το "metal patched heel".

Παπούτσια τάση μόδας 2: διάφορες διακοσμήσεις
Πολλά θα είναι τα σχέδια τα οποία θα περιλαμβάνουν διάφορες διακοσμήσεις όπως για παράδειγμα γουνάκια περιμετρικά στην περιοχή πάνω από τον αστράγαλο. Πολλοί σχεδιαστές επέλεξαν να διακοσμήσουν με αυτό τον τρόπο τα παπούτσια τους.

Παπούτσια τάση μόδας 3: Δερμάτινα
Το δέρμα είναι πάντα επίκαιρο επομένως δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Για τη σεζόν φθινόπωρο χειμώνας 2012 - 2013, τα δερμάτινα έχουν την τιμητική τους. Το δέρμα που χρησιμοποιείται είναι από διάφορα ζώα ανάλογα και με την ποιότητα του παπουτσιού.

Παπούτσια τάση μόδας 3: Στιλ
Το στιλ που επικρατεί για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2012 -2013 χωρίζεται σε δύο αντίθετες κατηγορίες. Ορισμένοι σχεδιαστές προτίμησαν την απλότητα που συνδυάζει την κομψότητα και την άνεση ενώ άλλοι προτίμησαν πιο πολύπλοκα σχέδια που προσδίδουν άλλο αέρα στην γυναικεία φύση ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις θυσιάζουν λίγο την άνεση.

Παπούτσια τάση μόδας 4: Αιχμηρές μύτες
Άλλη μία τάση για αυτή τη σεζόν είναι και οι αιχμηρές μύτες ή αλλιώς pointed nose. Αρκετοί σχεδιαστές μόδας έδωσαν βαρύτητα σε αυτό το είδος παπουτσιού.

Εκτός από τις τάσεις τις μόδας στα παπούτσια που αναφέρθηκαν παραπάνω, καλό είναι να δούμε και ορισμένες ιδέες και σχέδια έτσι ώστε να πάρετε μια εικόνα για τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Για το λόγο αυτό, εμείς στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα βρήκαμε ορισμένα βιντεάκια που παρουσιάζουν μοναδικά παπούτσια - έργα τέχνης που είναι στη μόδα για τη σεζόν φθινόπωρο χειμώνας 2012 -2013.

Απολαύστε τα (εδώ)

Πηγή "dynamikhgynaika.gr"

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.50
Δύση: 19.06
Πρώτο Τέταρτο
1772
Αποκεφαλίζεται στην Σμύρνη ο νεομάρτυρας Μιχαήλ.
1818
Σφαγή στην Αδριανούπολη από τους Τούρκους του νεομάρτυρα Χριστοφόρου.
1821
Ο Αρχιεπίσκοπος Ύδρας Γεράσιμος υψώνει την Σημαία της Επαναστάσεως.
1827
Η τουρκική φρουρά στον Πειραιά παραδίδεται με συνθήκη στον Γεώργιο Καραϊσκάκη.
1905
Ανταρτικό σώμα στο χωριό Δροσοπηγή της περιοχής Μορίχοβο περικυκλώνεται και δέχεται επίθεση του τουρκικού στρατού.
1956
Ο στρατάρχης Χάρντινγκ εξαπολύει στην Κύπρο άγρια εκστρατεία εναντίον της ΕΟΚΑ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"