Παγωτό δίχως ενοχές

Το παγωτό αποτελεί   μία μεγάλη απόλαυση, αλλά συνήθως συνοδεύεται απο τύψεις.Υπάρχει όμως τρόπος να βάλετε το παγωτό στο μενού σας χωρίς μεγάλες ενοχές. Δεν χρειάζεται να αποφεύγετε το παγωτό όπως ο διάβολος το λιβάνι. Μπορείτε να διαλέξετε μία ημέρα ανά δύο εβδομάδες όπου θα καταναλώνετε όσο παγωτό θέλετε με ευχαρίστηση, αρκεί τις υπόλοιπες ημέρες να μην ξεφεύγετε.Φυσικά όταν τρώτε παγωτό να αποφεύγετε τα light καθώς περιέχουν περισσότερες θερμίδες. Αφού κάνετε που κάνετε το ατόπημα, τουλάχιστον να το ευχαριστηθείτε στο έπακρον.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε το παγωτό ως βραβείο. Έτσι όποτε ολοκληρώνετε με επιτυχία κάποιο στόχο σας, όπως για παράδειγμα μία προαγωγή, τότε να επιβραβεύετε τον εαυτό σας με ένα παγωτό.Η πιο σημαντική κίνηση που μπορείτε να κάνετε είναι να φτιάξετε το δικό σας παγωτό. Έτσι θα αποφύγετε τα συντηρητικά και τις έξτρα θερμίδες, θα εξοικονομήσετε χρήμα και σίγουρα θα ελέγξετε τη ποσότητα ζάχαρης που θα περιέχει.

www.i live news

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.16
Δύση: 18.49
Πρώτο Τέταρτο
1821
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι.
Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
1943
Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει!