Μετά απο 55 περίπου χρόνια πριγκιπικός γάμος στο Μονακό

Και επίσημα παντρεμένοι είναι πλέον ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την Charlene Wittstock. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριου έγινε στην αίθουσα των ανακτόρων. Η ληξιαρχική σύζευξη του ζευγαριού έγινε από τον Philippe Narmino, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η Σαρλίν έγινε και επίσημα η νέα πριγκίπισσα του Μονακό φορώντας μια γαλάζια δημιουργία του Οίκου Chanel, ενώ το δαχτυλίδι που έδωσε ο πρίγκιπας στην αγαπημένη του «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Οι καλεσμένοι μετά τον γάμο πέρασαν στο «Salon de Glaces» και το ζευγάρι έδωσε το καθιερωμένο φιλί στο μπαλκόνι.


Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό ο θρησκευτικός γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene Wittstock. Στο θρησκευτικό γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene Wittstock αναμένεται να παρευρεθούν δεκάδες αρχηγοί κρατών, εστεμμένοι, καθώς και αρκετοί επώνυμοι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το νυφικό της Charlene θα έχει την υπογραφή του Giorgio Armani.Στον πολιτικο γάμο παρεβρέθηκαν περίπου 90 προσκεκλημένοι οι οποίοι είδαν  από κοντά το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους στον πρώτο πριγκιπικό γάμο που γίνεται στο Μονακό μετά το γάμο του πρίγκιπα Rainier του 3ου με την θρυλική ηθοποιό Grace Kelly το 1956. Μετά τους όρκους που αντάλλαξε με τον 53χρονο Αλβέρτο, η 33χρονη πήρε τον τίτλο της πριγκίπισσας Charlene του Μονακό.

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.13
Δύση: 20.55
Σελήνη
16 ημερών
1203
Οι Λατίνοι της Δ΄ Σταυροφορίας ανεβάζουν στον ελληνικό θρόνο τον Αλέξιο Δ΄ Άγγελο.
1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας, 400 αιγύπτιοι αποκρούονται από τους επαναστατημένους Έλληνες.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός ανακαταλαμβάνει το Παντζάρεβο και φθάνει μέχρι την Τζουμαγιά.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός νικά και εκδιώκει από το Ντεμιρτζί της Μικράς Ασίας τους Τούρκους ατάκτους.
1951
Η Ελλάς γίνεται επισήμως μέλος του ΝΑΤΟ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».