altΣαν «θήραμα» είδε έναν έφηβο αετός που συμμετείχε σε επίδειξη αρπακτικών πουλιών στο πάρκο Άλις Στρινγκς Ντέσερντ στην Αυστραλία, αφήνοντας το κοινό άφωνο όταν προσπάθησε να τον αρπάξει με τα νύχια του και να τον μεταφέρει. 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αρπακτικό έμπηξε τα νύχια του στο κεφάλι του αγοριού και προσπάθησε να τον σηκώσει –κάτι που ευτυχώς δεν κατάφερε. 
Τη σκηνή απαθανάτισε μια γυναίκα που παρακολουθούσε επίσης της επίδειξε. Η ίδια τόνισε ότι το αγόρι ανεβοκατέβαζε το φερμουάρ του φούτερ του, κάτι που πιθανώς να τράβηξε το ενδιαφέρον ή να ενόχλησε τον αετό. 
Αετός προσπάθησε να αρπάξει έφηβο! -
Εκπρόσωπος του πάρκου, το οποίοι είναι ιδιαίτερα υπερήφανο για την επίδειξη αυτή, επιβεβαίωσε το ατυχές περιστατικό και τόνισε ότι το αρπακτικό δεν θα συμμετάσχει σε άλλες παραστάσεις μέχρι να διερευνηθεί το περιστατικό. 
Το αγόρι δεν τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς φορούσε στο κεφάλι του κουκούλα. Η μητέρα του, όμως, εμφανίστηκε τρομοκρατημένη και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε αρχίσει να ουρλιάζει. 
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.44
Δύση: 19.10
Σελήνη
12 ημερών
1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Έλληνες επαναστάτες του Γαλατσίου Μολδαβίας καταστρέφουν την γέφυρα του ποταμού Σερέτη.
1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.
1943
Στην τοποθεσία Λυκόχωρος της Βουνιχώρας Παρνασσίδος γίνεται η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των ανδρών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"