altΚωστής Νούσιος: «Προέχει η οδική ασφάλεια»

Με μια εργολαβία ύψους 240.000 ευρώ η Π.Ε Καρδίτσας προχωρά και φέτος στον καθαρισμό της βλάστησης στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς της. Οι εργασίες περιλαμβάνουν τον καθαρισμό της βλάστησης ερεισμάτων, πρανών και νησίδων σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας

αρχής γενομένων από τον άξονα Καρδιτσομάγουλα- Αγία Τριάδα – Πεδινό – Μαραθέα, που επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος. «Παρατηρείται εποχιακή έξαρση της πλευρικής φυτοκάλυψης , τόσο σε επίπεδο χόρτων όσο και σε ξυλώδη φυτά και δέντρα, με αποτέλεσμα τη μείωση της ορατότητας των οδηγών, την απόκρυψη της κατακόρυφης σήμανσης και την επαύξηση κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς σε μεταγενέστερο χρόνο. Με την συγκεκριμένη εργολαβία εκτελούνται εργασίες καθαρισμού της βλάστησης (αποψίλωση και κλάδεμα), συλλογής των προϊόντων καθαρισμού και απομάκρυνσής τους. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση των κατάλληλων ειδικών μηχανημάτων και εργαλείων από εξειδικευμένο προσωπικό και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή ατυχημάτων. Να σημειώσω ότι οι παρεμβάσεις αυτές πραγματοποιούνται ύστερα από αυτοψίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Καρδίτσας, αλλά και σε συνεργασία με τους Δημάρχους και Προέδρους των Τ.Κ σε σημεία που μας υποδεικνύουν. Προέχει η ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και η οδική ασφάλεια, ζητήματα που αποτελούν προτεραιότητα για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό».

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.56
Δύση: 19.02
Σελήνη
1 ημέρας
814
Εξόντωση μεγάλου μέρους του βουλγαρικού στρατού στην Μεσημβρία από τον αυτοκράτορα Λέοντα Ε΄.
1204
Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους.
1821
Οι Τούρκοι κατεβάζουν από την αγχόνη και σέρνουν διαπομπευόμενο από τον όχλο το πτώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄.
1822
Ο Εμπού Λουμπούτ αλώνει την Νάουσα και κατασφάζει τους αμάχους.
1827
Οι Έλληνες επιτίθενται κατά των Τούρκων της Μονής Αγ. Σπυρίδωνος Πειραιά.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Μοσχόπολη και αρχίζει την σύμπτυξη με άξονα την κοιλάδα του Δρίνου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.