Ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας Θεσσαλίας και την ηγεσία του δασαρχείου Μουζακίου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί αυτοψία στη γέφυρα του «Μπαλάνου», για την κατασκευή νέας γέφυρας. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου, ο δήμαρχος κ. Στάθης τόνισε: «Πρόκειται για μια γέφυρα 85 χρόνων που έχει υποστεί αρκετές φυσικές φθορές.
Η κατάσταση της γέφυρας μας θορύβησε πολύ περισσότερο με τις πλημμύρες στις 6 και 7 Ιουλίου και έτσι αιτηθήκαμε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να κηρύξει το δήμο Μουζακίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με το υπ. αριθ. 6128/28-07-2020 έγγραφο.
Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (έγγραφο αρ. πρωτ 177196/28-09-2020) και με την αρμόζουσα ευαισθησία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, το αίτημά μας υλοποιήθηκε και μάλιστα στις 3 Αυγούστου, στην οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Θεσσαλίας εγκρίθηκε η μελέτη ύψους 100.000 ευρώ για τη δημιουργία της νέας γέφυρας.
Για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου, θέτουμε ένα χρονικό ορίζοντα δύο χρόνων προκειμένου να ολοκληρωθεί και αυτό που έχει σημασία να τονιστεί είναι πως δεν χρειάζεται πανικός σε όσους διέρχονται από τη γέφυρα. Εξάλλου το μόνο μας μέλημα είναι πάνω από όλα και όλους η ασφάλεια των δημοτών μας.
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε και προχωράμε σε ένα μεγάλο έργο, μείζονος σημασίας για το δήμο Μουζακίου»
.
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
Ήξερε πότε θα αρχίσει
Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει. Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα. Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα. Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά; Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει… |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!
Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών
Περισσότερα