altΗ πλειοψηφία του Εργατικού κέντρου Καρδίτσας με περισσό θράσος και θέλοντας να κρυφτεί πίσω από το «εργοδοτικό δάχτυλό» της, επιτίθεται με πρόσφατο δημοσίευμά της στο ταξικό εργατικό κίνημα, που συνεχίζει αταλάντευτα να αποκαλύπτει τη σαπίλα και το ρόλο, που αυτή παίζει αλλά και σε φορείς της πόλης.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, όμως.
Η πλειοψηφία του Εργατικού κέντρου Καρδίτσας είναι κομμάτι της συνδικαλιστικής μαφίας, αυτής των Παναγόπουλου, Καραγεωργόπουλου και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουν μετατρέψει το ΕΚΚ σε μηχανισμό παραγωγής νόθων αντιπροσώπων από Σωματεία σφραγίδες, που δεν πηγαίνουν τα πρακτικά στο Πρωτοδικείο, όπως ορίζεται με βάση το νόμο, και φέρνουν μέχρι και την αστυνομία, για να μην ελεγχθούν από το τους αντιπροσώπους του ταξικού εργατικού κινήματος. Χρησιμοποιούν Σωματεία, που υπάρχουν μόνο στα χαρτιά, και την ίδια στιγμή μιλάνε για «χιλιάδες» εργαζόμενους, που εξαφανίζονται ως δια μαγείας, αφού στις συγκεντρώσεις τους είναι «τρεις και ο κούκος». Έχουν μπάσει μέσα στο ίδιο το ΕΚΚ τους εργοδότες μετατρέποντάς το σε ΚΕΚ, που κάνει σεμινάρια για την επιχειρηματικότητα και την ίδια στιγμή κουνάνε το δάχτυλο στα Σωματεία, που δικαιωματικά έχουν το χώρο τους, γιατί ενημερωτικά το Εργατικό κέντρο ανήκει στα Σωματεία, τους εργαζόμενους και δεν είναι τσιφλίκι το οποίο διαχειρίζεται η πλειοψηφία κάνοντας τη χάρη να παραχωρεί αίθουσες σε όποιον θέλει αυτή. Γι’ αυτό χαρακτηρίζονται ως συνδικαλιστική μαφία.

Ταυτόχρονα, πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα τολμώντας να πιάσουν στο στόμα τους τον πρόεδρο του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και κατηγορώντας τον ως φιλοεργοδοτικό κρίνοντας εκ των ιδίων τα αλλότρια. Μέλος της δικής τους πλειοψηφίας είναι ο εργοδότης, που παραιτήθηκε μόλις στο προτελευταίο ΔΣ μετά από παρέμβαση των ταξικών Σωματείων.

Για να λέμε, λοιπόν, τα πράγματα με το όνομά τους, δημιουργούν θόρυβο, για να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από την πραγματική της ουσία.

Η ουσία είναι ότι πήραν την επαίσχυντη απόφαση για απεργία στις 25 Σεπτεμβρίου θέλοντας να διασπάσουν τους εργαζόμενους, να υπονομεύσουν την ήδη προκηρυγμένη απεργία για τις 24 Σεπτέμβρη από δεκάδες Ομοσπονδίες, Εργατικά κέντρα (Αθήνας, Πειραιά, Πάτρας, Λάρισας κλπ) αλλά και την ίδια την ΑΔΕΔΥ.

Δεν τους παίρνει…
Αν έχουν έστω και λίγη τσίπα πάνω τους, ας αλλάξουν την ημερομηνία για τις 24 Σεπτέμβρη.

Την απάντηση θα την πάρουν από τους ίδιους τους εργαζόμενους με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη και ώρα 10:30 πμ στην Κεντρική πλατεία.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ, ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΕΕΔΥΕ
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.00
Δύση: 19.52
Σελήνη
13 ημερών
713
Ο Αναστάσιος Β΄ Αρτέμιος ανέρχεται στον θρόνο της Αυτοκρατορίας στη θέση του Φιλιππικού Βαρδάνη.
1823
Μάχες στην Κάνδανο και τον Σέλινο Χανίων, όπου σκοτώνεται ο οπλαρχηγός Γ. Ζερβουδάκης από τα Σφακιά.
1827
Ο Κωνσταντίνος Κανάρης πυρπολεί στο λιμάνι της Αλεξανδρείας την προφυλακίδα του αιγυπτιακού στόλου.
1897
Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας οριστική ανακωχή, η οποία σήμανε την λήξη του ατυχούς Ελληνοτουρκικού Πολέμου.
1941
Οι Γερμανοί εκτελούν τους πρώτους Έλληνες πατριώτες στην Αθήνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».