alt«Η Νέα Δημοκρατία δίνει προτεραιότητα στην αντιμετώπιση του Δημογραφικού ζητήματος» σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας στο πλαίσιο των ομιλιών που πραγματοποίησε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στο Γραμματικό, στο Καππαδοκικό, στο Νέο Ικόνιο και στα Γεφύρια.
«Οφείλουμε να αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες για το Δημογραφικό.

Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να στηρίξει τις νέες οικογένειες.  Από τον πρώτο κιόλας προϋπολογισμό, θα προβλέπεται επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται και θα προστίθενται επιπλέον 1.000 ευρώ στο αφορολόγητο όριο» είπε ο πρώην Υπουργός και επανέλαβε τη θέση της ΝΔ να μετατάξει όλα τα βρεφικά είδη στον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ. Παράλληλα, οΚαρδιτσιώτης πολιτικός υποστήριξεπως η επόμενη κυβέρνηση θα συμφιλιώσει την επαγγελματική με την οικογενειακή ζωή των νέων. «Με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών και οι μητέρες θα μπορούν να επιλέξουν τον χρόνο κατά τον οποίο θα κάνουν χρήση της άδειας εγκυμοσύνης και λοχείας» είπε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τέλος, συνομιλώντας με τους κατοίκους, εξέφρασε τον προβληματισμό του πως η δημογραφική κατάρρευση σε συνδυασμό με την όξυνση του μεταναστευτικού, ενδέχεται να μεταβάλλει σημαντικά τα χαρακτηριστικά του πληθυσμού τα επόμενα χρόνια. Κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση για τις άστοχες δηλώσεις στελεχών της της για “μετανάστες που λιάζονται αλλάμετά εξαφανίζονται” και δεσμεύτηκε πως η επόμενη κυβέρνηση θα επιδιώξει «την άμεση εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας ώστε να προχωρήσει η επαναπροώθηση μεταναστών στη Γείτονα».

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.00
Δύση: 21.01
Σελήνη
25 ημερών
1638
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κύριλλος Λούκαρης αποκεφαλίζεται με διαταγή του σουλτάνου Μουράτ Δ΄.
1821
Οι Τούρκοι σφάζουν μοναχούς της Μονής Τομπλού και Έλληνες χωρικούς στη Σητεία.
1822
Ο Κυριακούλης Μαυρομιχάλης και ο Ιωάννης Ραζηκότσικας αποβιβάζονται στις Ηπειρωτικές ακτές.
1906
Θάνατος στην Δράμα του Μακεδονομάχου Ηλ. Γεωργίου από το Μοναστήρι.
1913
Απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου και αποχώρηση των βουλγαρικών στρατευμάτων.
1914
Οι Βορειοηπειρώτες απελευθερώνουν τη Νικολίτση.
1921
Έναρξη επιχειρήσεων μεγάλης κλίμακας από το σύνολο της Στρατιάς Μικράς Ασίας.
1946
Αποφασίζεται στο Παρίσι η ένωση των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».