altΗ υπόθεση τείνει να γίνει τελείως φαιδρή. Και όλα αυτά όχι με ευθύνη των τοπικών στελεχών αλλά με ευθύνη του κεντρικού κόμματος. Η σύνθεση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ., που όπως και να το κάνουμε είναι μια σοβαρή υπόθεση, μέσω μιας σειράς ατυχών χειρισμών κεντρικών στελεχών του κόμματος, κινδυνεύει να μεταβληθεί (αν δεν μεταβλήθηκε) σε φαρσοκωμωδία.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Καρδίτσα. Το γεγονός ότι η Ν.Δ. μοιάζει να είναι προ των πυλών της εξουσίας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι πολύ πιθανό το πρώτο κόμμα να εκλέξει τρείς έως και τέσσερις βουλευτές, έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς. Έτσι πρόσωπα που έχουν τύχη να συμμετάσχουν (κατά τη γνώμη μας οι σοβαρές υποψηφιότητες δεν ξεπερνούν τις 3 -  4 για τις δυο κενές θέσεις που απομένουν) αλλά και ονόματα που δεν έχουν απολύτως καμία τύχη, ακούγονται ως υποψήφιοι. Μάλιστα σχεδόν όλοι τους έχουν πάρει διαβεβαιώσεις από «ψηλά» πως τελικά θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Και εδώ αρχίζει το γαϊτανάκι των πιθανών υποψηφίων, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στα όρια της νευρικής κρίσης. Και όλα αυτά ενισχύονται από απίστευτα και εξωπραγματικά δημοσιεύματα που γράφονται στον αθηναϊκό τύπο επιχειρώντας υποτίθεται να διαμορφώσουν κλίμα... Τρομάρα τους. Όμως ούτε οι δημοσιογράφοι φταίνε, ούτε τα τοπικά στελέχη που διαγκωνίζονται για μια θέση στον ήλιο της εξουσίας. Φταίει η ηγεσία του κόμματος και οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Άραγε με αυτές τις παλαιοκομματικές μεθόδους θέλουν να πάει η χώρα μπροστά; Τελειώνετε εκεί στο κόμμα. Τι σας φταίνε οι άνθρωποι που είναι και στελέχη σας και τους ευτελίζετε;

Γ.Μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image
  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.58
Δύση: 20.59
Πανσέληνος
812
Ατυχής εκστρατεία του Αυτοκράτορα Μιχαήλ Α΄ Ραγκαβέ κατά των Βουλγάρων.
1771
Ο αρχηγός της εξεγέρσεως των Σφακίων Δασκαλογιάννης (Ιωάννης Βλάχος) θανατώνεται στο Ηράκλειο από τους Τούρκους.
1821
Προσκύνημα της σορού του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ στον μητροπολιτικό ναό της Οδησσού.
Μάχη του Σκουλενίου και τερματισμός της οργανωμένης πολεμικής δράσης των Ελλήνων στη Μολδαβία.
1831
Εκτυπώνονται στο Ναύπλιο τα πρώτα χαρτονομίσματα.
1913
Η Ελληνική Κυβέρνηση διατάσσει γενική αντεπίθεση κατά των Βουλγάρων.
1917
Η Ελλάς εισέρχεται επισήμως στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αδραμύττιο της Μικράς Ασίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».