alt«Στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας έγιναν και εξελίσσονται 503 έργα συνολικού προϋπολογισμού 615 εκατ. Ευρώ με επίκεντρο τον άνθρωπο που στόχο έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Με τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας η Καρδίτσα έχει αλλάξει εικόνα, και θα συνεχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας χθες στο «Ράδιο Παλμός» και τον Γιώργο Μπανάτσα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός έκανε λόγο για τις δράσεις και τα έργα που υλοποιήθηκαν τα χρόνια της θητείας του και άλλαξαν προς το καλύτερο, όπως είπε, ολόκληρη την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Παράλληλα αναφέρθηκε στις καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα την ευρωπαϊκή αναγνώριση και βράβευση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στους τομείς του περιβάλλοντος, της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας φιγουράρει ήδη ανάμεσα στις καλύτερες περιφέρειες της Ευρώπης. Μάλιστα είναι μία από τις 20 περιφέρειες σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η μοναδική στην Ελλάδα που γνωμοδοτεί για τα ευρωπαϊκά προγράμματα», σημείωσε με νόημα.
«Δημιουργήσαμε όντως μια συμμαχία υπέρ των πολιτών και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν κατηγορήσαμε ποτέ τις άλλες παρατάξεις, αντιθέτως συνεργαστήκαμε με όλους για να μπορούμε να υλοποιούμε δράσεις για τους πολίτες. Διαμορφώσαμε ένα άλλο κλίμα στο περιφερειακό συμβούλιο και μια κοινωνία με συνεκτικό ιστό, συνέργεια και αλληλεγγύη», ανέφερε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του έτερου υποψηφίου Περιφερειάρχη Δημ. Κουρέτα για παραγκώνιση του αγροδιατροφικού τομέα, ο κ. Αγοραστός σημείωσε: «Για να έχεις αγροδιατροφικό τομέα χρειάζεσαι υποδομές. Αρδευτικά έργα, αγροτική οδοποιία, να δημιουργήσεις το κατάλληλο υπόβαθρο και να δώσεις κίνητρα στους νέους να στραφούν σε αυτή την κατεύθυνση και αυτόν τον τομέα. Έχουμε δεσμεύσει προγράμματα γι’ αυτό τον τομέα, πρέπει όμως να υλοποιηθούν πρώτα άλλες δράσεις με βάση της προτεραιότητες».
Τέλος αναφορικά με το αποτέλεσμα της Κυριακής ο κ. Αγοραστός δήλωσε αισιόδοξος, αφού, όπως είπε, τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο στις προεκλογικές συγκεντρώσεις είναι πολύ θετικά. «Ο κόσμος δείχνει αποδοχή, εμπιστοσύνη και αγάπη. Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να συνεχίσουμε το έργο και να δώσουμε πραγματική αξία στον πολίτη».
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image
  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.58
Δύση: 20.59
Πανσέληνος
812
Ατυχής εκστρατεία του Αυτοκράτορα Μιχαήλ Α΄ Ραγκαβέ κατά των Βουλγάρων.
1771
Ο αρχηγός της εξεγέρσεως των Σφακίων Δασκαλογιάννης (Ιωάννης Βλάχος) θανατώνεται στο Ηράκλειο από τους Τούρκους.
1821
Προσκύνημα της σορού του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ στον μητροπολιτικό ναό της Οδησσού.
Μάχη του Σκουλενίου και τερματισμός της οργανωμένης πολεμικής δράσης των Ελλήνων στη Μολδαβία.
1831
Εκτυπώνονται στο Ναύπλιο τα πρώτα χαρτονομίσματα.
1913
Η Ελληνική Κυβέρνηση διατάσσει γενική αντεπίθεση κατά των Βουλγάρων.
1917
Η Ελλάς εισέρχεται επισήμως στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αδραμύττιο της Μικράς Ασίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».