Απάντηση σε όσους ασκούν κριτική για τα λουτρά Σμοκόβου έδωσε μέσω του Ράδιο Παλμός 104.2 ο νυν και εν νέου υποψήφιος δήμαρχος Σοφάδων κ. Θ. Σκάρλος. Ο κ. Σκάρλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως η δική του δημοτική αρχή ήταν αυτή που αναγνώρισε τις πηγές Σμοκόβου ως ιαματικές. «Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που δεν είχαν γίνει ποτέ στο παρελθόν και πλέον τα λουτρά μας αναγνωρίστηκαν και επισήμως.

Αυτό είναι ένα βήμα που θα έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πριν» είπε ο κ. Σκάρλος. Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση τα απέδωσε στο γεγονός ότι άλλαξε η πολιτική των ασφαλιστικών ταμείων για τα ιαματικά λουτρά. Επίσης τόνισε ότι δεν υπήρξε η πρόνοια κατά το παρελθόν ώστε να γίνουν επενδύσεις και άνοιγμα προς μορφές ιαματικού τουρισμού που θα προσελκύσουν άλλες κατηγορίες επισκεπτών που ενδιαφέρονται περισσότερο για την ευεξία. Τέλος ο κ. Σκάρλος αποκάλυψε πως θα μπορούσε πολύ εύκολα να λύσει τα οικονομικά προβλήματα της επιχείρησης αν αποδεχόταν την πρόταση να φιλοξενηθούν εκεί μετανάστες σε κάποιους από τους ξενώνες. Μάλιστα είπε ότι μέσα σε τρία χρόνια θα μπορούσε να έχει εισπράξει η επιχείρηση 900.000 ευρώ. Ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά αυτό θα άλλαζε όλο το χαρακτήρα της περιοχής και της επιχείρησης «και έτσι επέλεξα τον δύσκολο δρόμο». Ο κ. Σκάρλος αναφέρθηκε και στο τσιγγάνικο το οποίο το χαρακτήρισε ωρολογιακή βόμβα για τον Δήμο του. «Κάποτε είπε ο αναλογία του πληθυσμού Ρομά δεν ξεπερνούσε το 5- 10% του συνόλου του πληθυσμού σήμερα βρίσκεται στο 50%. Εμείς έχουμε πολύ συγκεκριμένη πρόταση την οποία την έχουμε καταθέσει στους αρμόδιους. Ζητάμε να υπάρχει πρόνοια για τους δημότες μας Ρομά και οι υπόλοιποι σταδιακά να επιστρέψουν στους τόπους από όπου ήρθαν» είπε ο κ. Σκάρλος. Σε ότι αφορά τις επερχόμενες εκλογές δήλωσε αισιόδοξος.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.05
Δύση: 20.45
Τελευταίο Τέταρτο
1794
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στη Σμύρνη τον νεομάρτυρα Αλέξανδρο από τη Θεσσαλονίκη.
1821
Οι Υδραίοι διορίζουν τον Γιακουμάκη Τομπάζη Αρχιναύαρχο του Στόλου κατά τον αγώνα εναντίον των Τούρκων.
Σύσταση της Γερουσίας της Πελοποννήσου από την Συνέλευση των Καλτεζών.
1826
Οι υπερασπιζόμενοι την μονή Βαρνάκοβας Έλληνες πραγματοποιούν ηρωική έξοδο.
1919
Αρχίζει η αντικατάσταση των ελληνικών μονάδων του Εκστρατευτικού Σώματος στη Μεσημβρινή Ρωσία από ρουμανικά στρατεύματα.
1941
Ο στρατηγός Φρέιμπεργκ διατάζει την εκκένωση της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τις Μουρνιές Χανίων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».