Έχουμε την αυτοδιοικητική εμπειρία που απαιτείται αλλά και σχέδιο για να αλλάξουμε το Δήμο μας. Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γιώργο Μπανάτσα. Ο κ. Τσιάκος υπογράμμισε ότι εκείνο που χρειάζεται ο Δήμος είναι αποτελεσματικότερη διαχείριση της καθημερινότητας ώστε οι δημότες να αντιληφθούν ότι κάτι αλλάζει στην πόλη και στα τοπικά διαμερίσματα.

Επίσης εξήγησε ότι στόχος του είναι αν εκλεγεί δήμαρχος να δώσει έμφαση στην εξωστρέφεια ώστε ο Δήμος να αποτελέσει πόλη- πρότυπο, την οποία θα αξίζει κανείς να επισκεφτεί για να γνωρίσει τις ομορφιές της . «Σχεδόν κάθε γωνιά της πόλης και ιδιαίτερα το κέντρο μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα για τον επισκέπτη αναδεικνύοντας σημεία τα οποία προς το παρόν περνούν απαρατήρητα. Επίσης η καινοτομία είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα μας και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε πολλά να δώσουμε» είπε χαρακτηριστικά. Ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε ότι ένας ακόμη κεντρικός στόχος του είναι η δημοτική αρχή να λειτουργεί σε συνεργασία με τον δημότη. «Θέλουμε τους συμπολίτες μας συμμάχους στην προσπάθεια μας για καλύτερο Δήμο. Δεν μας ενδιαφέρει να λειτουργήσουμε τιμωρητικά και με τον φόβο των προστίμων αλλά στην κατεύθυνση της συνεννόησης και πιστεύουμε ότι αυτό θα το πετύχουμε» κατέληξε ο κ. Τσιάκος.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.05
Δύση: 20.45
Τελευταίο Τέταρτο
1794
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στη Σμύρνη τον νεομάρτυρα Αλέξανδρο από τη Θεσσαλονίκη.
1821
Οι Υδραίοι διορίζουν τον Γιακουμάκη Τομπάζη Αρχιναύαρχο του Στόλου κατά τον αγώνα εναντίον των Τούρκων.
Σύσταση της Γερουσίας της Πελοποννήσου από την Συνέλευση των Καλτεζών.
1826
Οι υπερασπιζόμενοι την μονή Βαρνάκοβας Έλληνες πραγματοποιούν ηρωική έξοδο.
1919
Αρχίζει η αντικατάσταση των ελληνικών μονάδων του Εκστρατευτικού Σώματος στη Μεσημβρινή Ρωσία από ρουμανικά στρατεύματα.
1941
Ο στρατηγός Φρέιμπεργκ διατάζει την εκκένωση της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τις Μουρνιές Χανίων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».