altΤην Τρίτη 16 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της βουλευτή Καρδίτσας Παναγιώτας Βράντζα  με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Τα κύρια θέματα συζήτησης αφορούσαν, το αίτημα μετάταξης στο δημόσιο των υπαλλήλων της πρώην Αγροτικής Τράπεζας και λειτουργικά θέματα των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών (ΚΕΠ).

Η Υπουργός, για το πρώτο ζήτημα, ανέφερε ότι υπάρχουν νομικά και  δημοσιονομικά κωλύματα, τα οποία καθιστούν αδύνατη τη λήψη πολιτικής πρωτοβουλίας από πλευράς του Υπουργείου. Ταυτόχρονα επανέλαβε τα όσα έθεσε στη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία τουΣυλλόγουΕργαζομένωνΤράπεζας ΑγροτικήςΠειραιώς (ΣΕΤΑΠ).

Το δεύτερο θέμα αφορούσε την ανάγκηγια νέορυθμιστικό πλαίσιοστηδιαδικασία απόδοσης ΑΜΚΑ μέσωτης πλατφόρμας από τα ΚΕΠ , ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα και οισοβαρές επιπτώσεις που αυτά επιφέρουνσεΈλληνες και αλλοδαπούς πολίτες. Η Υπουργός επεσήμανεότιέχειήδηξεκινήσεισυνεργασία μεταξύτου ΥπουργείουΔιοικητικήςΑνασυγκρότησης και του ΥπουργείουΕργασίας για την επίλυσητουζητήματος, καθώςείναι στην αρμοδιότητα τηςΗλεκτρονικήςΔιακυβέρνησηςΚοινωνικήςΑσφάλισης (ΗΔΙΚΑ).

Τέλος, έγινεειδική αναφοράστο ν. 4606/2019 και την Εθνική στρατηγική για την Κωδικοποίηση και Αναμόρφωση της Ελληνικής νομοθεσίας.Η καλή νομοθεσία και η κωδικοποίησή της, κατοχυρώνει το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"