alt"Μείζον θέμα, τα εθνικά συμφέροντα"

Τις τελευταίες μέρες από το ΣΥΡΙΖΑ καταβάλλονται φιλότιμες προσπάθειες να προβληθεί ως καλή και συμφέρουσα η συμφωνία των Πρεσπών. Ξαμολύθηκαν, λοιπόν, κρατικοδίαιτα στελέχη της κυβέρνησης να πείσουν τους πολίτες κυρίως στη Β. Ελλάδα, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς, συνάντησαν την οργή και το άγριο κράξιμο.

Επίσης τόσο οι βουλευτές ,όσο και οι ευρωβουλευτές δεν μπορούν να πάνε σε καμία πόλη της Μακεδονίας χωρίς προβλήματα. Ξεπούλησαν την Ελληνική Μακεδονία και επιχειρούν «το μαύρο», να το κάνουν «άσπρο», δεν αποκτήσαμε έναν ισχυρό σύμμαχο στα βόρεια συνορά μας , όπως  ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός, αλλά μια κρατική οντότητα που προσεχώς θα μας δημιουργήσει προβλήματα.
Ήδη στα εξαγόμενα προϊόντα της Μακεδονίας καταγράφονται σοβαρά προβλήματα.Είναι φυσικό,λοιπόν, οι Βορειοελλαδίτες  να προβληματίζονται , να ανησυχούν και εν τέλει να εκδηλώνουν την οργή τους .Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι φασίστες ,ακροδεξιοί ή χρυσαυγήτες; Τα εκατομμύρια των Ελλήνων που συγκεντρώθηκαν στις πλατείες ήταν φασίστες ,εχθροί της πατρίδας μας; Όχι  κύριε Τσίπρα !!!Ξεπουλήσατε τη Μακεδονία διαπράττοντας τεράστιο εθνικό ολίσθημα ,επειδή ακριβώς δώσατε τα πάντα στο ΝΑΤΟ και την Αμερική.
Δεν συγκαλέσατε συμβούλιο αρχηγών των κομμάτων υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και πήγατε μόνος σε μια συμφωνία. Κατά συνέπεια η παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ ή καλύτερα του κόμματος Τσίπρα στην εξουσία εγκυμονεί κινδύνους για τη χώρα. Η μελλοντική ψήφος μας θα έχει ιδιαίτερη σημασία και μεγάλη βαρύτητα για την πορεία της χώρας. Όφειλουμε να ξαναβρούμε το βηματισμό μας, να χαράξουμε μια νέα πορεία προασπίζοντας τα εθνικά μας συμφέροντα και χτίζοντας στο εσωτερικό ,ένα φιλήσυχο κράτος πατάσσοντας την εστία των Εξαρχείων και της εγκληματικότητας. Η χώρα δεν είναι «ξέφραγο αμπέλι», πρέπει να ισχύσουν οι νόμοι και οι κανόνες ώστε  να νοιώθει ο πολίτης  ασφαλής. Κι αυτό θα το πράξει η ΝΔ με την ολόθερμη δική σας στήριξη .   

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.05
Δύση: 20.45
Τελευταίο Τέταρτο
1794
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στη Σμύρνη τον νεομάρτυρα Αλέξανδρο από τη Θεσσαλονίκη.
1821
Οι Υδραίοι διορίζουν τον Γιακουμάκη Τομπάζη Αρχιναύαρχο του Στόλου κατά τον αγώνα εναντίον των Τούρκων.
Σύσταση της Γερουσίας της Πελοποννήσου από την Συνέλευση των Καλτεζών.
1826
Οι υπερασπιζόμενοι την μονή Βαρνάκοβας Έλληνες πραγματοποιούν ηρωική έξοδο.
1919
Αρχίζει η αντικατάσταση των ελληνικών μονάδων του Εκστρατευτικού Σώματος στη Μεσημβρινή Ρωσία από ρουμανικά στρατεύματα.
1941
Ο στρατηγός Φρέιμπεργκ διατάζει την εκκένωση της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τις Μουρνιές Χανίων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».