altΤου Ορέστη Ψαχούλα

Είναι γεγονός ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο, παρά τις διαψεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές δυναμιτίζουν το κλίμα, με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα να επενδύει στην πόλωση και το διχαστικό λόγο, σε μια προσπάθεια να περισώσει το κόμμα του από την καταβάρθρωση και να μην ανοίξει περισσότερο η ψαλίδα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Παρά ταύτα ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι έχει να κάνει με μια κυβέρνηση μειοψηφίας, μια κυβέρνηση που στηρίζεται σε δεκανίκια, μια ομάδα ανθρώπων που ερωτεύθηκαν την καρέκλα και δεν νοιάζονται για τα προβλήματα του πολίτη.
Επίσης ο λαός γνωρίζει ότι η επιδοματική πολιτική αποτελεί «σταγόνα στον ωκεανό» και δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Θλίβεται, ωστόσο, να βλέπει αυτόν τον εσμό να εκδηλώνει ζωηρό το ενδιαφέρον του για τους ξένους και να επιφυλάσσει στον Έλληνα τη φορολογική λαίλαπα.
Με μια οικονομία να σέρνεται και έναν ολόκληρο λαό να υποφέρει , δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος και ανάπτυξη.
Τα μεγάλα λόγια για έξοδο από τα μνημόνια και αλλαγή σελίδας δεν πείθουν κανέναν. Αντιλήφθηκαν οι πάντες ότι «Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» βούλιαξε τον τόπο και λίγο πριν φύγει από την εξουσία εξαργυρώνει γραμμάτια θεσπίζοντας το ασυμβίβαστο μεταξύ Βουλευτή και Ευρωβουλευτή, ενώ παραμένει άγνωστο τί σχεδιάζουν οι κυβερνώντες στα εθνικά θέματα.
Εμείς, τα στελέχη της ΝΔ, δε θ’ ακολουθήσουμε τον απερχόμενο πρωθυπουργό στο κήρυγμα μίσους.
Εμείς στοχεύουμε στην ενότητα του λαού και με το πρόγραμμά μας, εφόσον μας τιμήσει ο πολίτης με τη ψήφο του θα έλθουμε να κλείσουμε πληγές, ν’ αποκαταστήσουμε αδικίες, να στηρίξουμε τον επιχειρηματία, τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο και να δώσουμε κίνητρα, ώστε να δημιουργηθούν πολλές νέες θέσεις εργασίας. Ήδη έχει καταρτισθεί ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που ακουμπάει όλες τις επαγγελματικές τάξεις.
Έκδηλο θα είναι το ενδιαφέρον μας και για τους μισθωτούς – συνταξιούχους που κι αυτοί υποφέρουν λόγω της κρίσης.
Επιβάλλεται και πρέπει να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία στον Έλληνα. Ν’ ανοίξουμε νέους ορίζοντες για την νέα γενιά τερματίζοντας την μετανάστευση επιστημόνων. Να στηρίξουμε νέα ζευγάρια καθ’ ότι η υπογεννητικότητά απειλείσοβαρά την ίδια την υπόσταση του έθνους.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο θ’ αγωνιστούμε για την προκοπή του τόπου μας, του Ν. Καρδίτσας. Επεξεργάζομεθα μέτρα για την μείωση του κόστους παραγωγής, τη βελτίωση των τιμών, ενώ θα τερματίσουμε το απαράδεκτο καθεστώς των ανοικτών τιμών στ’ αγροτικά προϊόντα.
Έχουμε εμπιστοσύνη στον Ελληνικό Λαό και την κρίση του και είμαστε βέβαιοι ότι θα κλείσει την «αριστερή εφιαλτική παρένθεση», ώστε να ξαναβρεί ο τόπος, ρυθμούς ανάπτυξης και ν’ αποτινάξει η κοινωνία την σωρεία των προβλημάτων.
Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος και η ζημιά για τη χώρα θα είναι απρόβλεπτη και ανυπολόγιστη

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
17 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"