altΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, ο ετήσιος χορός – κοπή πίτας του Συλλόγου Σοφαδιτών Αθήνας, στο κέντρο διασκέδασης «ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» στο Χαϊδάρι,όπου παρευρέθηκε και διασκέδασε πλήθος Σοφαδιτών και φίλοι του Συλλόγου.

Κόντρα στο ρεύμα των καιρών, που μας θέλει απρόσωπους και αποξενωμένους, πάνω από 200 Σοφαδίτες, πολλοί εκ των οποίων νεαρής ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους,κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια σε ανάλογες εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Εκ μέρους του Δ.Σ., ο πρόεδρος κος ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ Αθανάσιος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι Δ.Σ. του Συλλόγου, από την ίδρυση του το 1980 έως και το 2018 , για την προσφορά τους. Βραβεύτηκε επίσης και η κα ΑΛΕΞΙΟΥ Μάρω για τη συμβολή της στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Το χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους , ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. ΣΚΑΡΛΟΣ Αθανάσιος, ο πρώην Δήμαρχος κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος , η πρόεδρος του Συλλόγου Σοφαδιτών Μαγνησίας κα ΠΑΠΑΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΕΡΓΑ Ελένη, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών κ. ΚΟΥΣΑΗΣ Κων/νος, η πρόεδρος του Συλλόγου Μουζακιωτώνκα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ολυμπία, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ», η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» κα ΤΣΟΥΝΗ Αποστολία και ο πρώην πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων κ. ΓΚΟΥΣΙΑΡΗΣ Γεώργιος.
Χαιρετισμούς απέστειλαν: η κα ΒΡΑΝΤΖΑ Παναγιώτα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας, ο κ. ΛΑΠΠΑΣ Σπυρίδων βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας, η κα ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ – ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Χρυσούλα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας, ο κ.ΤΣΙΑΡΑΣ Κων/νος βουλευτής Ν. Καρδίτσας και Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ.(παρευρέθηκε εκπρόσωπός του) και η κα ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα, πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων.
Η παρουσία και η στήριξη όλων των ανωτέρω, μας βοηθά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας !
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε και αδημονούμε για ανάλογες στο μέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.44
Δύση: 20.10
Σελήνη
17 ημερών
1905
Τα ανταρτικά σώματα του Ανθλγού Γ. Κατεχάκη (Ρούβα) και του Υπλγού Πέτρου Μάνου αποκρούουν σφοδρή τουρκική επίθεση στο ύψωμα Μουρίκι του όρους Σινιάτσικο Κοζάνης, υποχρεώνοντας τους εχθρούς να τραπούν εις φυγήν με μεγάλες απώλειες.
1941
Βυθίζεται στον Κορινθιακό κόλπο από γερμανικά βομβαρδιστικά το γεμάτο τραυματίες πλωτό νοσοκομείο "Ελληνίς" με κυβερνήτη τον πλοίαρχο Χ. Ρεβίδη και το "Έσπερος" έξω από το Μεσολόγγι. Έναρξη εισόδου βουλγαρικών στρατευμάτων στην Ανατολική Μακεδονία και Δυτική Θράκη, μετά από έγκριση του Γερμανικού Στρατού. Ο Αντιστράτηγος Αλ. Παπάγος, παρά την κρίσιμη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο αλβανικό μέτωπο από την γερμανική εισβολή στην Μακεδονία, συνιστά με διαταγή του προς την Στρατιά Ηπείρου την συνέχιση του αγώνα μέχρι το έσχατο όριο των δυνατοτήτων της.
1967
Ο Γ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει με πραξικόπημα την διακυβέρνηση της χώρας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».