altΗ Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση Μουζακίου Παμίσου - Ιθώμης Ν. Καρδίτσας ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ & ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ», «Τα 15 Ηλεκτρικά Οχήματα, τα 30 Ποδήλατα , Τα Κράνη, τα Γιλέκα και τα Παρελκόμενα« τα οποία ήταν ΔΗΘΕΝ του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Μουζακίου, Δεν τα πήρε το Νερό !!, Γιατί δεν Υπήρχαν !!!

Δεν αποσύρθηκαν λόγω της Βροχόπτωσης !!, Γιατί δεν τα προμηθεύτηκαν !! Δεν υπέστησαν ζημιές από έντονη χρήση!!, Γιατί δεν δούλεψαν Ποτέ !!. «Ύστερα από όλα αυτά,» ΑΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ», «Τελικά που βρίσκονται τα περιουσιακά μας στοιχεία ;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
«Απλά όπως βλέπετε και στις Φωτογραφίες, Βρίσκονται στην αποθήκη τους, στην Τ.Κ Άγιος Θεόδωρος Καρδίτσας εκεί που ήταν και ανήκαν πάντα, με μια εξαίρεση μόνον όταν κάποια «Μέρα του Δεκέμβρη»« του έτους 2007 μεταφέρθηκαν στο Μουζάκι «για να τα δείξουν σε επιτόπιο Έλεγχο»!!! και το ίδιο βράδυ, αφού μετά τις «Ψευδείς Παραστάσεις Εξασφαλίστηκε η Πρόσθετη χρηματοδότηση !!! τα ξαναγύρισαν πάλι στο σπίτι τους στον τέως Δήμο Κάμπου».
Μα θα αναρωτηθείτε , Γίνονται αυτά ; Βεβαίως, αποδείχθηκε ότι Γίνονται,
Απλά και μόνον να σκεφτείτε, Ποιοι ήταν Δήμαρχοι-Αντιδήμαρχοι-Υπεύθυνοι κ.α στους Δήμους Μουζακίου και Κάμπου το έτος 2007 .
Αγαπητοί Πολίτες
Μετά από ένα τρίμηνο δικών μας ερευνών και πλήρους αδράνειας των υπευθύνων της Διοίκησης διαπιστώθηκε ότι, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Μουζακίου (Π.Κ.Α του Δ.Μ) λειτουργεί κατά παράβαση των συμβατικών του υποχρεώσεων.
Οι υπογραφείσες και υποβληθείσες Βεβαιώσεις των υπευθύνων του Δήμου Μουζακίου για την υποτιθέμενη προμήθεια του τροχαίου εξοπλισμού δήθεν από δωρεά Ιδιώτη!!! και οι αβάσιμοι, αντιφατικοί, αυθαίρετοι και κατά φαντασία έγγραφοι ισχυρισμοί και διαβεβαιώσεις του Δήμου Μουζακίου, Περί «ζημιών από εισροή υδάτων!!, μετά από έντονη βροχόπτωση!!«, και «συνεχή χρήση», Δεν είναι αληθής και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Οι ψευδείς παραστάσεις στην επιτόπια αυτοψία της 20ης Δεκεμβρίου του έτους 2007, όπου οι υπεύθυνοι του Δήμου Μουζακίου προκειμένου να πετύχουν την πρόσθετη χρηματοδότηση «έδειξαν» στην ερευνητική-ελεγκτική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως τροχαίο εξοπλισμό δήθεν του Π.Κ.Α του Δήμου Μουζακίου, τον τροχαίο εξοπλισμό του Π.Κ.Α του τ. Δήμου Κάμπου!!!.,
Προκάλεσαν ηθική και οικονομική ζημία στο Δημόσιο, στο Δήμο Μουζακίου και στο Α.Π.Θ και αντίστοιχα όφελος σε «κάποιον άλλο».
Κατά την άποψή μας οι υπεύθυνοι των παραπάνω μη συμβατών με τη νομιμότητα πράξεων αφού λογοδοτήσουν για τις παραλείψεις , τις εν γνώσει τους ψευδείς βεβαιώσεις και παραστάσεις , και για όλα όσα θλιβερά συνέβησαν τότε , θα πρέπει να αναλάβουν να επιστρέψουν «… χιλιάδες ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο» και να προμηθεύσουν με δικά τους χρήματα τον απαραίτητο τεχνικό- τροχαίο εξοπλισμό
για την ασφαλή λειτουργία του Π.Κ.Α του Δήμου Μουζακίου.
Αντί λοιπόν , η Υπεύθυνη Διοίκηση Ελέγχου Νομιμότητας Ν.Καρδίτσας , να προχωρήσει σε οφειλόμενες ενέργειες, για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και κατά παράβαση κάθε έννοιας κοινής λογικής, μας κεραυνοβόλησε γνωστοποιώντας μας ότι, «τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα, υπόκεινται σε τριετή παραγραφή.»

Άξιοι!!!!!
Αγαπητοί Πολίτες
Επειδή όλα τα προαναφερόμενα κατά την άποψή μας δεν συνιστούν σωστή, ορθή, νόμιμη, διαφανή και χρηστή διαχείριση δημόσιου χρήματος δεκάδων χιλιάδων Ευρώ, Καλούμε κάθε αρμόδια αρχή η οποία έχει την υποχρέωση να προστατεύει το Δημόσιο Συμφέρον, να παρέμβει άμεσα και με κατεπείγουσα διαδικασία , δηλώνοντας ότι στη διάθεσή της, θα θέσουμε και τη Σχετική Έκθεση Αποτελεσμάτων Έρευνας .
 
Μουζάκι 08-07-2018

Για το Δ.Σ της Π.Ο.Π Μουζακίου-Παμίσου-Ιθώμης Ν.Καρδίτσας
Τσιρογιάννης Ε., Γιώτης Λ., Χαντζηγούλας Χ., Βασιλάκος Α.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.29
Δύση: 18.41
Σελήνη
18 ημερών
1078
Εκθρόνιση του Αυτοκράτορα Μιχαήλ Ζ΄ Δούκα.
1449
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν την Άρτα και προβαίνουν σε θηριωδίες κατά των Ελλήνων κατοίκων.
1657
Οι Τούρκοι σκοτώνουν τον πατριάρχη Παρθένιο Γ΄ από την Χίο.
1821
Οι Μανιάτες και οι Μεσσήνιοι επαναστάτες δίνουν τον όρκο της Ελευθερίας.
1854
Ο Γεώργιος Φιλάρετος υψώνει την Σημαία της Επαναστάσεως στην Πλατανιά.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».