altΓια την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Δράσεις που θα αναδείξουν τα οφέλη της άσκησης  στη σωματική, την ψυχική και την πνευματική ευεξία και θα παρακινήσουν τους Καρδιτσιώτες να εντάξουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους προγραμματίζει ο Δήμος Καρδίτσας

στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που θα διοργανώσει σε συνεργασία  και με άλλους φορείς από 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι: “ ΠΟΛΥΤΡΟΠΙΚΟΤΗΤΑ" Αλλάζω , συνδυάζω μετακινούμαι με πολλούς τρόπους”
Μέλη της Ομάδας Εργασίας για την προετοιμασία και την διαμόρφωση του προγράμματος  των εκδηλώσεων στο πλαίσιο των επαφών τους με φορείς πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα συναντήσεις με γυμναστές – γυμναστήρια της πόλης που ανταποκρίθηκαν ιδιαίτερα θετικά στην πρόσκληση- πρόταση  να διοργανώσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σε υπαίθριο χώρο προγράμματα γυμναστικής για όλες τις ηλικίες.
Έτσι την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 10.00 το βράδυ στο Αθλητικό Πάρκο της πόλης γυμναστές των Γυμναστηρίων ΕΥ ΖΗΝ (Χριστίνα Μάγγου), MY GYM (Σδόγγος Ηλ. & ΣΙΑ Ο.Ε.), BEFIT TRAINING και FOLLOW ME (Παν. Φλίσκας) θα πραγματοποιήσουν προγράμματα γυμναστικής με ελεύθερη συμμετοχή
Επίσης, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο, στο πλαίσιο της οποίας ο Δήμος προγραμματίζει συμβολικό ολιγόωρο κλείσιμο τμήματος της οδού Υψηλάντου, μεταξύ των άλλων δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο, ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ “ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ” θα κάνει επίδειξη του Ολυμπιακού Αθλήματος.
Η Ομάδα Εργασίας καθημερινά έρχεται σε επαφή και συναντήσεις με άλλους φορείς, αφού βασικός στόχος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας είναι η ενεργοποίηση φορέων και πολιτών και η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα που αφορούν την βιώσιμη κινητικότητα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.27
Δύση: 18.42
Σελήνη
20 ημερών
717
Ανέρχεται στον θρόνο της Αυτοκρατορίας ο Λέων Γ΄, ιδρυτής της Δυναστείας των Ισαύρων.
1821
Ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός κηρύσσει την έναρξη της Επαναστάσεως στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πατρών.
1826
Ο Κιουταχής επιχειρεί να καταλάβει το νησί Κλείσοβα, απέναντι από το Μεσολόγγι.
1833
Πεθαίνει στο Παρίσι ο Αδαμάντιος Κοραής.
1838
Πρώτος επίσημος εορτασμός της ημέρας ως Εθνικής Εορτής.
1854
Ο Ν. Φιλάρετος από το Προμύριο Πηλίου κηρύσσει την Επανάσταση στο Πήλιο.
1896
Τελούνται στο καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.
1905
Το Σώμα του Υπολοχαγού Βάρδα προσβάλλει το βουλγαρικό χωριό Χαγορίτσανη και προκαλεί μεγάλες απώλειες στους κομιτατζήδες.
1932
Τελούνται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου στον χώρο μπροστά από τη σημερινή Βουλή των Ελλήνων.
1938
Εγκαινιάζεται στην Αθήνα ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός της Ελλάδος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».