Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων που προέκυψε από τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου.
Έπειτα από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος Εμμανουήλ Στεργιόπουλου, η νέα Διοίκηση συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της Ένωσης, και σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν η κατανομή των αξιωμάτων έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Εμμανουήλ Στεργιόπουλος
Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Σίμος
Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Τσιαλούκης
Ειδική Γραμματέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Ζωή Βαϊοπούλου
Ταμίας: Γεώργιος Παπαδόπουλος
Έφορος: Ιωάννης Καραντάνας
Υπεύθυνος Δικτύωσης: Ιωάννης Γλυνός
Μέλη: Λάμπρος Σιατήρας, Σόνια Κοζιού, Αθανάσιος Τουλάκης, Βασίλειος Αγραφιώτης
Την ίδια ημέρα συνεδρίασε και η νεοκλεγείσα Εξελεγκτική Επιτροπή με θέμα συζήτησης τη συγκρότηση σε σώμα.
Πρόεδρος ορίστηκε η Ρίτσα Τσικρίκα, Γραμματέας ο Γιώργος Τσιγγόπουλος και μέλος ο Θωμάς Χάρμπας.

Συζήτηση-προετοιμασίες για το 34ο Π.Φ.Ε.Θ.
Στη συνέχεια, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση με μοναδικό θέμα συζήτησης την πορεία προετοιμασίας του 34ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 18 Μαρτίου 2018.
Ο Πρόεδρος κ. Μανώλης Στεργιόπουλος ενημέρωσε το σώμα για τα βήματα τα οποία έχουν ήδη γίνει τόσο σε ό, τι αφορά στους επίσημους προσκεκλημένους και τα τιμητικά αφιερώματα του Φεστιβάλ όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα της διοργάνωσης (έναρξη, λήξη, παράλληλες εκδηλώσεις).
Ήδη αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής Διαφήμισης του Φεστιβάλ και Επιτροπής Έργου του Φεστιβάλ με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση του. Η στελέχωση των δύο αυτών Επιτροπών θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ η Ένωση απευθύνει κάλεσμα σε όποιον μπορεί και επιθυμεί να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση να επικοινωνήσει μαζί της και να συνεργαστεί.
Σύντομα εξάλλου αναμένεται να συγκροτηθεί και η Επιτροπή Επιλογής Έργων που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αξιολόγησης των συμμετοχών.
Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2018 και ήδη το ενδιαφέρον διαγράφεται κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.51
Δύση: 17.24
Νέα Σελήνη
1822
Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
1827
Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
1838
Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
1923
Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Τα δίδυμα...

Ένα χρόνο τώρα μια ξανθιά ήταν παντρεμένη. όταν μια μέρα πλησιάζει τον καλό της και άρχισε να χοροπηδάει.
Ο καλός της χωρίς να ξέρει πως να αντιδράσει άρχισε να χοροπηδάει και αυτός μαζί της. «γιατί είμαστε ευτυχισμένοι;» την ερώτησε.
«Γλυκέ μου έχω θαυμάσια νέα, είμαι έγκυος και θα είναι δίδυμα» απάντησε αυτή «πως το συμπέρανες αυτό;» ρωτάει ο καλός της «ήταν εύκολο» είπε η ξανθιά «πήρα από το φαρμακείο δυο τεστ εγκυμοσύνης και, και τα δυο βγήκαν θετικά»